Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> opritten >> Content

Hoe te Mix glaskralen in Cement

Crushed glas voegt een twinkeling aan uw cement , en biedt een andere statistische om het vast te houden . Juiste behandeling en de installatie van het cement zorgt ervoor dat de glazen niet knippen blote voeten . Weten hoe je het glas mengen in het cement is het lastige deel , dat wel. Het is belangrijk om uw cement - naar - glas proporties correct te krijgen en de dikke brouwsel goed te mengen . Het eindproduct is een aantrekkelijke en veilige aanvulling op elke home.Things je nodig hebt
Concrete
Kruiwagen
Glas
Schop
Water
Bull float
Troffel

Toon meer instructies
1

Giet uw droge beton in een kruiwagen . Voor elke pond droog cement die u gebruikt , gooi twee handenvol glazen in de mix . Vraag een assistent aan de kruiwagen stabiel te houden terwijl u het cement roer met een sterke schop . Kopen van 2

langzaam water toe te voegen aan de droge cement mengsel terwijl een assistent roert . Voeg water toe tot het cement heeft een consistente textuur lijkt op nat , dikke modder .

Giet 3 uw cement in je mal. Schud de schimmel te verspreiden en meng het natte cement . Dit helpt luchtbellen in het cement te verminderen , en voorkomt krimp als het cement droogt .
4

Strijk het natte cement met behulp van een stier float ( een stuk hout of metaal op een paal , gebruikt om cement rechtzetten ) . Ga niet voor perfectie, dat wel. Het cement kan een beetje hobbelig en oneffen blijven als je eenmaal klaar bent .
5

Verspreid verpletterd glas over het oppervlak van het beton. Verspreid het consequent over de top , zodat je niet eindigt met dikke klonten van glas in een deel van het cement , en dun concentraties van glas in andere delen .

Duw
6 het glas in de cement met behulp van een troffel . Niet begraven het glas, maar genoeg druk op het glas om het te zinken in het cement van toepassing .

Smooth
7 over het oppervlak van het cement grondig met een troffel . Sleep de glazen over het oppervlak van het cement , terwijl u het oppervlak glad . Reinig uw troffel regelmatig om te voorkomen dat per ongeluk over de glasscherven met cement .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/driveways/1002118452.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.