Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Building & Remodeling >> opritten >>

Paver Oprit Vs . Blacktop

Opritten zijn een belangrijk onderdeel van een huiseigenaar de prive-eigendom . Ze zijn niet langer alleen gebruikt voor het parkeren van auto's , worden ze ook gebruikt als speel-en werkgebieden . Er zijn veel verschillende modellen , stijlen , kleuren en materialen gebruikt bij de bouw van opritten . Betonnen tegels en asfalt zijn twee van deze soorten stoffen . Straatstenen

Paver opritten zijn formeel bekend als betonklinkers en worden vaak aangeduid als straatstenen . Ze zijn individueel gesneden concrete stukken met elkaar verbonden vormen een bepaald patroon als ze worden samengevoegd tot een oprit te vormen . Betonmolens worden geproduceerd in verschillende texturen , vormen verschillende patronen en hebben een verscheidenheid van kleuren .
Blacktop

Blacktop opritten zijn asfalt opritten en asfalt is een stof die voornamelijk bestaat overblijfsel uit de bodem van olie vaten aardolie . Deze stof wordt gemengd met zand of steenslag en cement . Pavement is een andere naam voor dit materiaal wordt gebruikt voor straten en wegen . Asfalt wordt gebruikt om een gebied te effenen met enkel een zwarte verschijning heet asfalt .
Vergelijkingen

Bij het vergelijken van betonnen bestrating met asfalt opritten , in gedachten houden dat beton straatstenen zijn meestal gemakkelijker te installeren en te onderhouden. Blacktop ( of asfalt ) opritten kan de ontberingen van het weer te weerstaan ​​en zijn minder gevoelig voor scheuren en slijtage sinds blacktop heeft de mogelijkheid om uit te breiden .

Hoe maak je een concrete vorm maken

Het maken van een concrete vorm is een eenvoudige taak en kan worden gemaakt van 2x4 met wat hout inzetten . Dit artikel zal de basis voor het bouwen van een betonnen form.Things Je zult zaag , meetlint , hamer , touwtje lijn . 2x4 s , hout of staal inzet nodig . Toon Meer instructies 1 Stel een string lijn met uw inzet om niet alleen uw buitenmaten , maar om de benodigde hoogte van het beto

Meer dan ooit