Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> opritten >> Content

Hoe je bestaande Opritten grens met straatstenen

Het creëren van een betonmolen grens langs een bestaande betonnen pad , zoals een oprit , vereist het uitgraven van het gebied rond de oprit en gieten extra cement . De stabiliteit van de oprit is niet opgeofferd , maar dat de straatstenen niet los van de bestaande cement pad moet de ondergrond stabiel zijn . Het gieten van een betonnen ondergrond zal de straatstenen op zijn plaats gehouden stevig vast te houden terwijl het niet die het uiterlijk of drainage van de oprit . Wat je nodig hebt
Schop
betonmengsel
Bucket of mengvat
vertanding
straatstenen
Rubberhamer
Level
Toon meer instructies < br >
1

Graaf een geul langs de randen van de bestaande betonnen oprit naar een breedte iets breder dan de breedte van de straatstenen en een diepte van 2 centimeter dieper dan de hoogte van de straatstenen .
< br > 2

Meng een betonmengsel , die klein grind gemengd met beton , met water in een emmer of mengvat .

Giet 3 de gemengde beton in de sloot tot een diepte van 2 centimeter. Strijk de beton over met de gladde rand van de lijmkam .
4

Leg de straatstenen uit het starten van het dichtst bij het ​​begin van de oprit . Sleep de getande rand van de troffel over de natte beton groeven die parallel lopen aan de oprit te maken.
5

Drop de straatstenen in positie . Tik op de straatstenen neer met een rubberen hamer totdat de straatstenen gelijk liggen met het oppervlak van de bestaande beton. Zet de straatstenen zodat de hoek van de straatstenen overeenkomt met de hoek van de oprit . Tik op elk betonmolen blok totdat het goed is genivelleerd .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/driveways/1002028459.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.