Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Building & Remodeling >> deuren >>

Hoe kan ik een nieuwe deurstijl installeren

De deurstijl is onderdeel van het kozijn die de deur veilig op zijn plaats houdt . De deurstijl ook de uitsparingen voor de sloten . Dit betekent dat de deurstijl moet sterk en goed geïnstalleerd om inbraken te voorkomen. Een nieuwe deurstijl installeren is noodzakelijk wanneer je fit een nieuwe deur op zijn plaats . Een nieuwe deurstijl kan ook nodig zijn wanneer het hout is rot als gevolg van slecht weer of een slechte afdichting op het moment van installation.Things je nodig hebt
deurstijl montageset
Spacers
Hammer
Afwerking nagels
Level
Saw
Stanleymes
Toon meer instructies
1

Meet de oppervlakte van de deur en de deurpost en de metingen te vergelijken met de ruwe opening reeds voor uw deur . Verruim de deur of het scheppen van meer hoogte splijten weg materiaal als de ruwe opening is niet groot genoeg .

Plaats Pagina 2 de deurstijl in de ruwe opening en plaats afstandhouders of een shim tussen de deurpost en de ruwe opening om het te houden op zijn plaats .

Controle 3 de deurstijl met behulp van een niveau om ervoor te zorgen dat de stukken zijn recht en dat de ruwe opening is niet leunend in een richting. Stel de ruwe opening splijten afstand materiaal indien nodig.
4

Nail door de deurstijl lijst en de spacer of trim om de deur op zijn plaats houden . Controleer de deurstijl met het niveau weer . De shim zal een 1/4-inch afstand genoemd onthullen vertrekken . Dit is een gangbare praktijk .
5

Snij het ​​overtollige shim materiaal uitsteken van de deurstijl , zodat het zelfs met de ruwe opening .
6

Nail sierlijsten materiaal die wordt geleverd met de deurstijl op zijn plaats volgens de instructies .

Hoe maak je een deur vervangen op een betonnen plaat

Als een deur in uw huis is beschadigd of te versleten is , kan het nodig zijn om het te vervangen . Het vervangen van een deur kan ook geven een frisse kijk op uw interieur of exterieur ruimte . Als de deur hangt boven een betonnen plaat , echter , de afwikkeling en scheuren kan voorkomen dat de nieuwe deur openen en de juiste manier is . Als dit het geval is , kunt u nog steeds vervanging van een

Meer dan ooit