Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Building & Remodeling >> deuren >>

Hoe te installeren Exterieur portierbekleding op een Storm Deur

Installeren houtwerk rond een storm deur is hetzelfde algemene proces als elke andere buitendeur trim. Er zijn verschillende specifieke installatie methodes om uit te kiezen , afhankelijk van het type van de trim je koopt. Voor de beginner , een relatief eenvoudige aanpak is om basisvlakglas trim en - mijter knip het op de hoeken te gebruiken . Als uw storm deur is aluminium , kunt u nog steeds gebruik maken van houtwerk, zoals het nagels aan de zijkant van het huis , niet de deur itself.Things Je
Meetlint
druk behandeld hout stuwing
nodig verstekzaag
Trim schiethamer
Kalefateren
Toon meer instructies
1

Meet over de bovenkant van de deuropening , links naar rechts, van de ene bovenhoek naar de andere . Breng de meting om een ​​stuk van trim , waardoor twee markeringen op de trim en het verlaten van 6 cm of meer ruimte op de buitenrand van elk merk . Kopen van 2

Stel de trim op uw mijter zag , met het gezicht en de onderkant gedrukt tegen de achterkant spoor ( het dichtst bij het ​​blad ) . Line-up een van de merken met het mes . Draaien het blad tot 45 graden , wijst weg van de gemeten spanwijdte van de trim. Maak de snede.

Verplaats 3 de trim , zodat het andere merk is in lijn met het blad . Draai het blad 45 graden aan de andere kant . Maak de snede.
4

Houd het losse stuk van de trim op de bovenrand van de deur , zodat de onderkant van het stuk is aan de bovenkant van de deuropening . Positie het zo de twee schuine sneden aan beide uiteinden aan de twee hoeken , oplaaien en van daar .
5

Spijker de bekleding op zijn plaats met een trim schiethamer , schieten in de nagels elke 10 tot 12 inch langs de boven-en onderrand van het stuk .
6

Snijd de twee stukken voor de twee partijen op dezelfde wijze als het bovenste stuk , met uitzondering maken de onderkant van elk stuk een rechte snede (in plaats van 45 graden ) .
7

Spijker de twee zijstukken vast met de schuine bovenkant eindigt gedrukt tegen de gemijterde uiteinden van de horizontale stuk , de vorming van de hoeken en de rechte model bodems van de twee zijstukken zitten op het dek van de stoep of veranda.
8

Run kralen van kalefateren rondom de trim . Laat de kalefateren tot 24 uur drogen voor het schilderen van de trim .

Hoe te Pine Roping Hang op een deurkozijn

koordachtige decoratieve houten kap bieden interessante architectonische detail om een effen of versierd kozijn . Het touw vormen is gevormd op een draaibank , net als een houten deuvel . De gedraaide houten stuk wordt vervolgens gesneden in het midden om twee stukken van molding vormen. Het is in wezen decoratieve halfronde gieten met een vlakke rand . De einden van de vormen worden gesneden op 4

Meer dan ooit