Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Building & Remodeling >> deuren >>

Soorten Residential binnendeuren

De deuren u kiest voor uw huis of faciliteit invloed hoe u de leefbaarheid van uw ruimte te ervaren. Hardhout zijn prachtig en het gebruik van een grotere ecologische voetafdruk dan andere soorten deuren . Goedkope holle kern deuren kunnen worden beschadigd door onzorgvuldig gebruik of door opknoping te veel gewicht op hen. Na te denken over wat het beste past bij uw leven helpt u kiezen voor de beste deur voor uw huis . Franse deuren

Maak een zachte scheiding tussen twee ruimten door gebruik beglazing Franse deuren . Je kunt veel van de andere kamer te zien , terwijl het geven van een kleine mate van privacy . Beide kamers kunnen licht geven aan de aangrenzende kamer .
Pocket Doors

Bespaar ruimte door gebruik pocket deuren . Deze deuren schuiven in de muur aan een of beide zijden van de deurstijl en spoelen gaan in de muur . Wanneer u de zak deur openen , de passage is volledig vrij van scharnieren of belemmeringen .
Standard Deuren

Je hebt een breed scala aan keuze in grootte , compositie en stijl . Standaard deuren zijn er in 6 voet - 8 inch , 8-voet en 10 voet hoogtes . Breedtes van 24 tot 36 inch . Dertig centimeter is het meest gebruikelijk . Dure deuren zijn massief hardhout . Holle kern deuren dekken dunne vakwerkbouw met een dikke spaanplaat , een dunne paneel van hout of kunststof en hout samenstelling . Hang standaard deuren met scharnieren of een twee - weg veerscharnier en geen klink te zorgen voor een schommel tussen kamers .
Nederlands Deuren

Gebruik een Nederlandse deur wanneer u het plannen van een kinderdagverblijf of een religieus gebouw kinderdagverblijf ruimte . Deze deuren in het midden gesplitst tussen bovenste en onderste helften . Ouders kunnen gemakkelijk observeren wat er gebeurt met hun kind door de open bovenste helft , terwijl de gesloten onderste helft houdt een mobiele baby of peuter in een bevatte ruimte . Vaak wordt de bovenste helft heeft een raam en de onderste helft heeft een dorpel .
Saloon Deuren

deuren van de zaal signaleren voedsel of drank . Markeren de ingang van uw woonkamer , bar of keuken met een saloon deur . U zult gemakkelijk in-en uitstappen zonder deurklinken hebben . Verende aan beide zijden van de deurstijl , elke deur dekt de helft van de breedte van de opening en samen dekken ze de helft van de lengte van de deur maar niet de grond niet bereiken , en je kunt over hen te zien .

vouwdeuren

Verberg uw wasmachine en droger , kleding kast of bijkeuken achter tweevoudig deuren . Maak een grote ruimte veelzijdiger door het installeren paneel vouwen of accordeon vouwen deuren die de grote ruimte kan verdelen in kleinere ruimtes voor gebruik door meerdere groepen tegelijk . Je mount vouwdeuren op een of beide muren van de kamer en hebben ook een track op het plafond naar de deur om waar het kan sluiten begeleiden .
Sliding Doors

hang schuifdeuren van tracks in de bovenkant van de deurpost , en bevestig de onderkant van de deur naar een deur gids . Kies tussen een bypass deur met twee secties of een multipass deur van drie of vier delen . U vindt het misschien beter om een wand deur te installeren . Hang deze deuren op het vormen van versiering die de deur omringt en strekt zich uit op een muur naast de deur openen van de breedte van de deur .

How to Get Keys Made

Sleutels en sloten zijn kleine, eenvoudige apparaten die bescherming voor een aantal van onze belangrijkste bezittingen , waaronder huizen , voertuigen en bedrijven te voorzien . Ongeacht het type sleutel , is het belangrijk om ten minste een back-up moet het origineel beschadigd raken of verloren hebben . Key maken zijn over het algemeen makkelijk te vinden , maar bepaalde overwegingen moeten wor

Meer dan ooit