Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Building & Remodeling >> deuren >>

Onderdelen van Exterior Dubbele deuren

Exterieur dubbele deuren komen vaak voor en soms praktisch. Ze worden geproduceerd in zowat elke standaard maat en kunnen op maat gemaakt om uw aanvraag te passen ook. Buiten dubbele deuren zijn gemaakt van veel verschillende onderdelen en materialen , afhankelijk van het gebruik van de deuren. Ongeacht of het gebouw is een commerciële of residentiële woning en hoe lang een vuur rating vereist zijn slechts twee van de factoren die de keuze van de materialen voor de deuren te bepalen. Kader
De middenstijl tussen deze deuren is een astragal genoemd .

Een van de onderdelen van een dubbele deur systeem is het frame . Een frame wordt in de deuropening en de deuren zijn aangebracht en opgehangen in het gestel . Het frame heeft een paar meer componenten dan een frame voor een enkele deur opgehangen . Het grootste verschil is het gebruik van een stijlband , dat het stuk van het frame tussen de twee deuren . Het werkt een stop en een weer- afdichting en is de plaats waar de deuren vergrendelen .
Deur
Metalen dubbele deuren zijn stevig .

De deur blanks zijn ook een aspect van een dubbele deur systeem . Favoriete keuzes voor de deur blanks voor residentieel gebruik zijn geïsoleerde glasvezel, geïsoleerd staal en massief hout. Commerciële toepassingen meestal gebruik van een glazen deur met een metalen frame . Stijl keuzes met een residentiële deur kan onder meer glas ramen in de deur , verhoogde panelen of beide .
Hardware
Deze deur gebruikt push platen in plaats van handgrepen. < P > Een ander onderdeel van een deursysteem is hardware, die handgrepen, sloten en grendels omvat . Handvatten kan zo simpel zijn als push /pull platen of stijlvolle handgrepen die komen in duizenden stijlen en afwerkingen zijn. Sloten kan een eenvoudige klink of een nachtslot zijn. Deadbolts komen in vele stijlen ook. Je kunt ze krijgen meestal als onderdeel van een handvat set, zodat de afwerking past . U kunt ook kopen keyless afstandsbediening of beveiliging toetsenbord toegang deadbolts .

Techniek om Hang kast met schuifdeuren

Het uiterlijk van een deur kan een dramatisch effect op het uiterlijk van elke kamer in uw huis te hebben . Als je een kamer met schuifdeuren kast deuren , kunt u nieuwe deuren te hangen aan de stijl van de kamer bij te werken of zijn functie te verbeteren als de bestaande deuren zijn beschadigd. Werkwijze opknoping schuifdeuren is eenvoudig , als de bovenste en onderste sporen bestaan, maar het k

Meer dan ooit