Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Building & Remodeling >> deuren >>

Steps & Kosten voor Deuren Vervangen Windows

Als u van plan een grondige renovatie in uw huis , kunt u ontdekken dat een nieuwe plattegrond elimineert de noodzaak van een buitendeur . Sinds deuren onvermijdelijk warmte verliezen, soms is het zinvol om een buitendeur te vervangen door een raam . Dit is niet een moeilijk proces , en kan zelfs makkelijker dan het zetten van een raam in een bestaande muur . Het verwijderen van de Oude Deur

Een onderdeel van het proces van vervanging van een deur met een raam zal minder duur zijn als je het zelf doen. Het inhuren van professionals kost vaak meer dan de materialen die ze installeert . Iedereen met een koevoet en de wil om het werk te doen kan een oude deur verwijderen .

Neem de deur uit zijn scharnieren , dan wrikken uit het interieur en exterieur trim. Dit laat de randen van de deurstijl blootgesteld . De stijl is waarschijnlijk genageld in de omringende muur framing . Gebruik een sawzall om deze nagels helemaal rond te snijden , dan moet je in staat zijn om de deurstijl rechts te duwen .
Window Sizing

verwerven van een venster dat is de dezelfde breedte als de oude deur zal het proces eenvoudig. Als het venster is aanzienlijk smaller , moet u patch in de muur , en als het groter is, moet u vergroten het gat dat de deur was inch Als het venster is dezelfde breedte als de deur , alles wat je nodig hebt om doen is patch in het onderste deel van de wand , waardoor een opening die dezelfde hoogte als het nieuwe venster . Afwerking van de binnenwand is gewoon een kwestie van enkele gipsplaten , plamuur en verf .

De buitenmuur , afhankelijk van het materiaal, kan worden ingewikkelder . U kunt worden geconfronteerd met de keuze tussen een zichtbaar patch en de verwijdering van een aanzienlijke oppervlakte van gevelbeplating om onzichtbaar te dekken over de gepatchte muur.
De New Window
< installeren br >

Plaats de nieuwe venster in de nieuwe opening en stabiliseren door er vulplaatjes tussen de buitenkant van het kozijn en de muur framing . Controleer het venster positie met een niveau . Afhankelijk van de stijl van het venster kunt u het veilig door nagelen door het frame in de muur studs , of door het situeren van een flens tegen het gezicht van de muur en vastzetten met spijkers of schroeven .

Wanneer het venster vastzit , zal de kloof die overblijft tussen haar en de muur framing moeten worden opgevuld met isolatie of het uitbreiden van schuim . Daarna gelden interieur en exterieur trim .
Kosten

De kosten van een venster kan sterk variëren , afhankelijk van de efficiëntie en de gebruikte materialen . U kunt veel geld besparen door het kopen van een gebruikte venster , als je de juiste maat kan vinden . Houten kozijnen zijn duurder dan vinyl, en hi - tech , argon gevulde ramen ( een gas dat warmte-overdracht vermindert ) zal meer dan het dubbele beglazing kost met een vacuüm ruimte tussen hen. Ramen die meer dan vaste ramen openen gekost .

Algemeen, kunt u verwachten om tussen de $ 250 en $ 500 te besteden voor een custom-built openen raam van gemiddelde grootte , maar als je heel veel geluk kunt u dan het volgende venster in een vinden architectonische berging winkel voor minder dan $ 100 .

Hoe maak je een deur Surround Build

Een deur surround kan een afgewerkte , professionele uitstraling te geven aan een interieur of exterieur deuropening . Het kan helpen visuele scheiding tussen de kamers , maar ook tussen de binnenkant en de buitenkant van uw huis . Hoewel - klare deur omringt beschikbaar zijn, kunt u uw eigen deur surround bouwen om de visuele aantrekkingskracht van uw leefomgeving verfraait . Het bouwen van uw ei

Meer dan ooit