Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Building & Remodeling >> deuren >>

Hoe een Duplicate House Key Zorg

Wilt u een duplicaat van een huissleutel te maken , kunt u uw originele sleutel naar een ijzerhandel of slotenmaker die een duplicatie machine kunt gebruiken om uw sleutel te kopiëren . Maar als je wilt om een beetje geld te besparen , of ver weg wonen van een slotenmaker of hardware winkel, kunt u uw eigen exemplaar te maken thuis. Met de juiste materialen, zoals een blanco sleutel , en een zorgvuldige archivering techniek , moet u in staat om een dubbele sleutel te bereiken . Wat je
Blanco sleutel
Rotary tool nodig
Bestand
Klem of vice
Toon meer instructies
1

samen Klem uw ​​originele sleutel en een blanco sleutel . U kunt een blanco sleutel , dat is de sleutel zonder tanden te kopen , bij een ijzerhandel . Als je samen klem de toetsen , zorg ervoor dat ze worden geconfronteerd in dezelfde richting en dat de tanden van de originele sleutel worden naar boven .

Bestand Pagina 2 beneden de blanco sleutel met een klein bestand of een roterende gereedschap . Misschien wilt u een draaiend gereedschap gebruiken om de blanco sleutel werk naar beneden naar de toppen van elk van de heuvels van de originele sleutel , gebruik dan het bestand valleien van de sleutel weg naar bestand. Zorg ervoor dat u niet de originele sleutel -bestand , omdat het de sleutel kan beschadigen en onbruikbaar kan worden.

CV invoegen 3 de blanco sleutel in de deur en kijk of het werkt . Als het niet werkt , moet je fine-tunen van de tanden van de toets met het bestand, en zorg ervoor dat het precies overeenkomt met de originele sleutel .

Hoe te meten voor een nieuwe deur & Frame

een nieuwe deur is de installatie van een gemeenschappelijke huiseigenaar project . U kunt upgraden buitendeuren om de energie-efficiëntie te verbeteren of te wisselen van binnendeuren aan de stijl van uw interieur te veranderen . Bij het installeren van een nieuwe deur , moet u mogelijk om te veranderen van het kozijn . Buitendeuren kunnen pre -hung komen ; Dit betekent dat de deur heeft een fram

Meer dan ooit