Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> deuren >> Content

Hoe een Anderson scharnierende Patio Door Hang

Scharnierende openslaande deuren, soms aangeduid als de Franse deuren , schommel plaats glijbaan . Deze deuren bieden de verbeterde zichtbaarheid van een volledig glazen deur in een standaard swingende deur . Anderson Windows produceert draaideuren in een-, twee-en driepersoonskamers paneel . De fabrikant levert complete installatie-instructies bij het product . Wat je
Meetlint Need Goedkope 4 - voet timmerlieden niveau
Shims
Koevoet
Zware kartonnen
schroevendraaier
Toon meer instructies
< br > 1

Bouw de ruwe opening van de geplande scharnierende patio deur past. De ruwe opening is voorzien van een houten kop over het openen van de deur en de muur studs geplaatst om de juiste opening te creëren . Als de geplande materialen voor het interieur verdieping zijn dikker dan 1 11/16 boven de ondervloer voeg een shim of slanke stuk hout onder de dorpel van de scharnierende patio deur . Zorg ervoor dat de vensterbank of de onderkant van de opening is niveau . Kopen van 2

Verwijder de beschermende verzendkosten covers van de deur . Gebruik een grote schroevendraaier of kleine koevoet om de covers te verwijderen . Bescherm de afgewerkte delen van de deur met dunne stukjes hout of zware kartonnen terwijl nieuwsgierige het deksel los . Solliciteer drie 3/8 inch kralen van kalefateren helemaal rond de ruwe opening van de deur .

Set 3 de deur op de vensterbank aan de buitenkant van het huis . Breng de bovenkant van de deur zodat de deur past in de ruwe opening . Solliciteer breeuwen op de hoeken als de deur geschikt is op zijn plaats .

Controleer
4 de verticale van de deur voor schietlood . Controleer de loodlijn op zowel de links /rechts oriëntatie en de in /out oriëntatie . Gebruik niveau van een 4 - voet timmerman aan schietlood peilen . Maak aanpassingen aan de side- to-side schietlood door het plaatsen van wiggen , die dunne stukjes hout zijn , tussen de deur en het kozijn . Stel de in- en - out oriëntatie door in de opening als nodig schuiven van de deur .
5

Bevestig de scharnierende patio deur op zijn plaats met behulp van 3-inch schroeven . Deze schroeven zijn voorzien van de eenheid en overeenkomen met de scharnier kleuren. Plaats de schroeven door het kozijn op de aangewezen locaties waar ze zullen worden gedekt door de trim . Niet volledig draai de schroeven op dit moment.
6

Verwijder de spacer clips tussen het frame en de deur . Wrik de afstandhouders met een kleine koevoet . Leg een dun stuk hout of zware karton tussen de koevoet en deur naar de finish te beschermen.
7

Voeg de deur hardware . Verwijder de fabriek geïnstalleerde schroeven van de scharnier locaties en installeer vervolgens de scharnieren met de meegeleverde 3 -inch schroeven . Vastgegespt of deurknop en het slot montage met de meegeleverde 1 -inch schroeven .
8

Controleer de deur-activiteiten om ervoor te zorgen dat de deuren gemakkelijk zwaaien zonder obstakels. Draai de de gedeeltelijk aangescherpt schroeven door het kozijn in de muur studs en kopt de bal. Plaats de trim bestrijkt meer dan de schroeven .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/doors/1002118353.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.