Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> deuren >> Content

Hoe te Finish Oak Kitchen Doors

Als u nieuwe , onvoltooide eiken keuken deuren , het is altijd het beste om ze af te maken voor de installatie. De gebruikelijke afwerking proces is om de beits de schaduw die u wilt , en dan sluit deze af met een duidelijke polyurethaan glans. Schuren van het hout is nodig om op te stijgen elk oppervlak vuil en opent de poriën . Hout conditioner zal helpen de vlek weken in evenly.Things je nodig hebt
Vibrerende sander
220 - korrel schuurpapier
Kleefdoeken
Penselen
Wood conditioner
Beits
Rags
Polyurethaan
Toon meer instructies
1

Leg elke deur in een werkgebied . Gaan over elk met een vibrerende schuurmachine en 220 - korrel schuurpapier , opstijgen alle vuil en oppervlakte materiaal en het verlaten van het kaal en schoon . Neem de stof met kleefdoeken . Kopen van 2

Gebruik een penseel om hout conditioner over het gehele deur oppervlak in een vloeiende , gelijkmatige laag . Het moet in het hout . Laat het drogen gedurende vier uur .
3

Borstel hout vlek op het oppervlak , die een paar vierkante meter per keer . Borstel het op zwaar genoeg dat het pools . Laat het zitten voor een minuut . Veeg de overtollige met een doek . Herhaal dit voor elke nieuwe sectie . Doe de hele deur . Laat het drogen voor acht uur .
4

Borstel van polyurethaan in een vlakke , gladde vacht , het werken met de nerf van het hout . Houd de laag erg dun. Laat het voor acht uur .
5

lichtjes schuren polyurethaan met de hand, afstomping van het oppervlak . Veeg het stof omhoog met kleefdoeken . Penseel op een tweede laag van polyurethaan . Laat het drogen acht uur .
6

Let lichtjes schuren de tweede laag van polyurethaan met de hand, veeg het stof , en breng een derde laag . Laat het drogen 12 uur , en monteer vervolgens de deuren .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/doors/1002118288.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.