Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Building & Remodeling >> deuren >>

Prehung Binnendeur Installatie

Een pre -hung binnendeur slaat de doe-het - zelver een aanzienlijke hoeveelheid werk als de scharnieren zijn reeds in een frame dat is klaar om te installeren in uw ruwe opening . De installatie is een kwestie van knippen de poten van het dagstuk de deur passen voor uw specifieke vloer , en nivelleren van de deur in de opening . Bij de aankoop van uw pre -hung deur , er zeker van zijn dat de scharnieren de juiste richting voor de ruimte waarin u gaat de deur te installeren , zodat de deur zwaait in de juiste direction.Things moet je
Potlood meetlint
plein Carpenter's
Trim zag
Level
Shims
10 cent nagels afwerking
Hammer
Toon meer instructies
1

meet de ruwe opening waarin u de deur te installeren . Zorg ervoor dat uw pre -hung deur goed wordt gerangschikt om in deze opening en dat het correct wordt overgedragen . Een deur moet de stijl worden opgehangen openen in een kamer in een bepaalde richting en dit zal de zijde waarop de scharnieren zijn ingesteld bepalen . Controleer het kwadraat van de opening te bepalen op voorhand hoeveel shimming zal nodig zijn. Kopen van 2

Snijd de poten van de deurpost aan de afgewerkte hoogte van de deur aan te passen . Een binnendeur moet ongeveer ½ inch van luchtruim onder in de deur . Pre -hung deuren meestal geleverd met benen die langer zijn dan nodig, zodat u de hoogte kunt aanpassen voor verschillende vloeren materialen , zoals tegels , hout en verschillende stapels tapijt . Als de vloer in de ruwe opening is niet vlak , kunt u ook de benen trimmen om verschillende lengtes om de deur niveau in de opening .

Plaats 3 de deur assemblage in de ruwe opening , en zorg ervoor dat het hout van de deurpost is uitgelijnd met de gipsplaten aan beide zijden van de opening .
4

Level de deur verticaal . Aan de scharnierzijde van de deur , plaats vulplaatjes tussen de deurpost en de deur framing totdat het niveau aangeeft schietlood . Gebruik 10 - cent afwerking nagels aan de deurstijl vast te zetten aan de ruwe deurstijl . Rij de spijkers door de shims , waardoor ongeveer ½ -inch van de nagel blootgesteld in geval aanpassingen nodig zijn . Wanneer de deur installatie is voltooid , stelt u de nagels .
5

plein van de spits kant van de deurstijl . Volgens dezelfde werkwijze zoals hierboven vulringen om een ​​gelijkmatige ruimte tussen de rand van de deur en dagstuk creëren . Spijker de deur op zijn plaats door de shims . Wees voorzichtig deze kant van de deur zo veel dat het creëert binding aan de andere kant niet te shim .
6

Controleer de afstand aan alle zijden van de deur om ervoor te zorgen dat het zelfs . Test de swing van de deur om ervoor te zorgen dat het niet op elk punt in zijn beweging bindt. Wanneer u tevreden bent met de pasvorm en de beweging van de deur zijn , stellen de nagels en trim het overtollige materiaal van de vulplaatjes .

Hoe kan ik een toegangsdeur Installeer voor Hurricane Protection

Orkanen kunnen woningen en schade deuren en ramen te vernietigen. Een huis kan worden beschermd tegen schade door orkanen door het installeren van een toegangsdeur met een unieke eigenschap . De installatie vereist een deur met een specifiek type van sluiting te helpen schade door harde wind en regen te voorkomen . Wat je nodig hebt Boor Shims Level Stanleymes Meetlint Deluxe bevestigingsmid

Meer dan ooit