Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Building & Remodeling >> deuren >>

Gereedschap voor Laminaat vloer Installatie

Ook wel aangeduid als een " zwevende vloer " , kunt u een laminaatvloer installeren zonder zich te houden deze op enigerlei wijze aan de ondervloer . Veel huiseigenaren kiezen voor de zwevende optie vanwege het gemak van installatie vloer. Een laminaatvloer installatie vereist paar tools , waardoor het een andere populaire keuze voor doe huiseigenaren maakt . Spacers

Een ruimte van ten minste 5/16-inch noodzakelijk rond de omtrek van een laminaatvloer . Deze ruimte kan de zwevende vloer kan uitzetten en krimpen zonder schade . Een laminaatvloer zal natuurlijk uitzetten en krimpen in reactie op temperatuur en vochtigheid voorwaarden , maar deze veranderingen zijn niet zichtbaar als de uitzettingsvoeg is op zijn plaats . U kunt brokstukken van laminaatvloer planken vervangen voor spacers indien nodig. Plaats de brokstukken loodrecht langs de muur als de planken zijn minstens 5/16-inch dik .
Zaag

U moet verschillende soorten zagen gebruiken om het installeren van een laminaat vloer , maar de twee belangrijkste soorten zijn een cirkelzaag en een trim zaag . Gebruik een cirkelzaag om de planken gesneden om de juiste grootte als nodig tijdens de installatie . Een tafelcirkelzaag is een geschikte vervanger als een cirkelzaag is niet beschikbaar. Gebruik de trim zaag , ook wel bekend als een steenlaag zaag of onderschreden zaag , aan de onderzijde van deurkozijnen gesneden zodat de laminaatvloer planken passen precies onder de bekleding.
Stootblok

Een stootblok kunt u stevig verbinden twee parallelle stukken laminaat samen . Een stootblok is gewoon een stukje stuk van een laminaatvloer . U voegt de tong van het stootblok in de lip van het paneel wordt geïnstalleerd en tik zachtjes op de buitenrand van het stootblok met een hamer . Het stootblok absorbeert de impact van de hamer en ontvangt de schade in plaats van de vloer wordt geïnstalleerd. Voor de meeste installaties , vindt u verschillende tikken blokken nodig .
Meetlint

Een meetlint is een standaard constructie gereedschap nodig voor bijna elk home improvement project . Bij de installatie van een laminaatvloer , moet een meetlint om het aantal vierkante meters in de kamer berekenen de hoeveelheid materiaal die nodig is om het project te voltooien bepalen . U moet ook gebruik maken van een meetlint om planken te markeren voor het trimmen goed passen rond muren of installaties .
Hammer

Gebruik een hamer om de plinten in de kamer rond voorafgaand verwijderen de installatie van het laminaat , het installeren van de vloer met de stootblok , en opnieuw installeren van de trim als de installatie is voltooid . Een hamer is een veelzijdig instrument dat altijd aanwezig moet zijn bij het invullen van een home improvement project .

Installatie-instructies voor een LiftMaster Assist

De Garage Liftmaster Laser Assist werkt samen met de Chamberlain Liftmaster garagedeur opener om u te helpen uw auto goed parkeren in de garage. Het systeem projecteert een veilige laserstraal op het dashboard als je rijdt in de garage . De bundel lijn staat met een punt op het dashboard dat u , afhankelijk van hoe u wilt uw auto te selecteren . Bevestig de Garage Assist naar de garage plafond en

Meer dan ooit