Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> deuren >> Content

Hoe te verwijderen van een schuifpui met Vinyl Siding

Openslaande deuren in een vinyl gevelbeplating huis niet aan het opruimen , maar om het hout onder de gevelbeplating , welke deur verwijdering vergelijkbaar maakt niet uit wat voor soort gevelbeplating uw huis heeft gemonteerd . Het gewicht van de oude schuifpui maakt het noodzakelijk om twee mensen om samen te werken aan dit project . Echter, noch persoon moet een speciale constructie kennis hebben om de deur met succes te verwijderen . Dit duurt slechts een paar hours.Things Je
Crowbar
kruiskopschroevendraaier nodig nemen
Boor
Phillips rijden beetje
Reciprozaag
Stanleymes
Hammer
< br > Toon meer instructies
1

Schuif een kleine koevoet tussen molding de schuifdeur en de muur. Werk het gieten van de binnenwand en leg het opzij . Als je de molding af zonder het te beschadigen , kunt u het opnieuw gebruiken rond uw nieuwe schuifpui . Verwijder eventuele uitwendige portierbekleding op dezelfde manier . Wees voorzichtig niet te veel druk toe te passen op de vinyl gevelbeplating als je wrikken de buitenkant molding af omdat het kan kraken . Kopen van 2

Sluit de schuifdeuren terwijl je op binnenzijde van de deur . Schuif het scherm deur iets naar beneden en houd het stevig vast met een hand aan elke kant . Til het scherm deur en trek de onderkant naar u toe. Verlaag de hordeur naar de bovenrand van de bovenkant spoor bevrijden . Zet de hordeur opzij .

Verwijder 3 schroeven aan de bovenkant en onderkant van de glazen schuifdeur 's , met een kruiskopschroevendraaier . Schuif de deur iets naar beneden en houd hem met een hand aan elke kant . Til de glazen deur en trek de onderkant naar u toe. Laat de deur van de bovenrail en zet de deur opzij .
4

Kijk rond de omtrek van de sectie vast glas voor alle schroeven waarmee het op zijn plaats . Gebruik een kruiskopschroevendraaier om de schroeven te verwijderen . Verschuif het glas iets naar beneden en verwijder het op dezelfde manier je de deur verwijderd in stap 3 .
5

Gebruik een boor en Phillips rijden beetje naar achter alle schroeven waarmee de schuifdeurkozijn te beveiligen de ruwe opening . Je mag wat spijkers merken die de deur op zijn plaats ook. Plaats blad een decoupeerzaag 's tussen de schuifdeur frame en de ruwe opening . Zet de zaag op en laat het blad omlaag weerszijden en aan de bovenzijde door alle nagels knippen .

Snijd 6 via kit kraal langs de spleet tussen het kozijn en het vinyl gevelbeplating , met behulp van een mes .
7

Tik twee bovenste hoeken van het kozijn met een hamer om te beginnen met het verwijderen van de ruwe opening . Trek het gehele frame uit de opening .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/doors/1002118065.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.