Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Building & Remodeling >> deuren >>

Hoe maak je een Bi - Fold Deur Dicht Van binnen naar Make

Bi - voudige deuren normaal open en dicht van buiten de kast of wasruimte ; echter , zijn ze te vinden als scheidingswand . Als je een bi-voudige deur in de deuropening tussen twee kamers geïnstalleerd , en je merkt dat je met behulp van een kamer meer dan de andere , omgekeerde de deur , zodat je open en dicht het vanuit de meer populaire kamer . Als u twee sets van vouwdeuren , neem dan gewoon naar beneden en draai de deuren. Echter, met een bi-voudige deur , draai de beugels en de door.Things je nodig hebt
Meetlint
Boormachine
Toon meer instructies
1

Schuif de bi-voudige deur gedeeltelijk open . Til de gids de deur , dat is het deurpaneel met de gids roller erbovenop . Kopen van 2

Til de pen op de onderkant van de deur uit de vloer beugel , en verplaats de deur bottom out . Laat de bovenkant van de deur , trekken de rol buiten de bovenleiding spoor . Zet de deur naar de kant.
3

Meet de positie van de trapas , die op de vloer . Schroef de trapas van de vloer en de zij - deur behuizing , met behulp van een boormachine .
4

Breng de metingen voor de functie trapas naar de andere kant van de deuropening . Installeer de trapas deze andere kant van de deuropening in de exacte positie . Gebruik een boormachine aan de beugel vastschroeven .
5

Meet de positie van de overhead track op de deur behuizing , met behulp van een meetlint . Verwijder het spoor, met behulp van de boormachine . Plaats de muziek op het andere uiteinde van de behuizing, door de schroeven met een boormachine .
6

Plaats de bi-voudige deur in de deuropening , met de deur voorkant naar de tegenovergestelde richting als voor . Plaats de deur zodat de deur pull gezichten in de kamer .
7

Hang de deur . Til de zijkant van de deur met de pin in zijn top , die normaal gesproken de rechter kant , en steek de pen in de houder in de baan . Druk op de rol op de top van de gids - deurpaneel , plaatst u de roller onder het spoor en laat de roller te springen in de baan .
8

Duw de bovenkant van de deur tot in de spoor, en de positie van de deur onderkant zodat de bodem pin inserts in de trapas .

Wat is het doel van deurdrempels

? De drempel is de strook of hout of metaal die over de bodem van een vermelding kozijn loopt . Een drempel is een belangrijke factor in de energie-efficiëntie van een woning of gebouw . Het heeft ook verschillende andere doeleinden in de deuropening . Een drempel kan worden vervangen of verbeterd, wanneer het zijn werk niet naar behoren presteert . Weer Het primaire doel van een deurdrempel is

Meer dan ooit