Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> deuren >> Content

Mijn Carlon Plug - In klokkenspel deurbel werkt niet

Carlon heeft een verscheidenheid van plug-in gong deurbel modellen. Ieder werkt net hetzelfde . Eventuele problemen met de deurbel niet werken zijn waarschijnlijk het gevolg van een aantal oorzaken. De meeste problemen hebben betrekking op problemen met batterijen , een verkeerde installatie of een Afstand groter dan opgegeven door Carlon . Hoe het werkt

Een Carlon deurbel knop tape - of schroef - gemonteerd op buitenbeplating of een deurkozijn . De deurbel ontvanger wordt aangesloten op een standaard 120 - volt standaard lichtnet . De uitlaat mag niet worden gecontroleerd door een schakelaar . Wanneer de knop naar buiten wordt gedrukt , de ontvanger verzendt de gong in het huis .
Installatie
Problemen

Om problemen tijdens de installatie die de werking van de deurbel kunnen beïnvloeden te voorkomen, vrij van stof, vuil, olie en andere residu houden alle onderdelen . Het installeren van de knop op aluminium gevelbeplating of een metalen kozijn kan het toegestane bereik tussen de knop en de ontvanger te verminderen . De deurbel werkt niet als de twee eenheden niet binnen bereik . Een onjuiste installatie van de batterijen is soms de oorzaak als de deurbel klinkt niet . Gebruik een balpen om het schuifje omhoog te duwen om het batterijcompartiment op de zender . Plaats de pen onder de batterijen om ze te duwen en uit het compartiment . Vervang ze door nieuwe batterijen , met de positieve kant naar boven .
Andere problemen

Controleer of het volume is ingeschakeld als de deurbel klinkt niet wanneer de knop wordt ingedrukt . Het volume bevinden zich aan de achterzijde van de ontvanger . Plaats de ontvanger en de knop op een afstand binnen het toelaatbare werkgebied . Het kan een beetje variëren per model , maar Carlon operationele marges zijn meestal ongeveer 150 meter .
Waarschuwingen en tips

Druk niet op of druk op de bel -knop bij het verwijderen het klepje om de batterijen; kan de knop beschadigen . Gooi de batterijen onmiddellijk . Voor vervanging van de batterij , gebruik alleen UL - goedgekeurde lithium batterijen , zoals aanbevolen door Carlon . Als een andere draadloze deurbel systeem is binnen bereik en op dezelfde frequentie , kan het de werking van de ontvanger beïnvloeden. Meestal de ontvanger speelt zonder dat iemand het indrukken van de knop wanneer dit het geval is . Wijzig de privacy code op het apparaat om het probleem op te lossen .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/doors/1002117823.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.