Huis Tuin

Huis Tuin

Het snijden van de Siding voor een grotere voordeur

Een grotere buitendeur vereist het verwijderen van sommige gevelbeplating, maar snijden teveel gevelbeplating of het maken van een diepe snee laat je met reparaties te maken . Voor een vlotte deur installatie , moet je nauwkeurige metingen te nemen, zodat je in staat om net genoeg opruimen om ruimte te maken voor de nieuwe toegangsdeur gesneden zijn . Je moet ook de juiste apparatuur , zodat u in staat om de diepte van de bezuinigingen op de gevelbeplating controle om onnodige schade underneath.Things je nodig hebt
koevoet
Meetlint
cirkelzaag
Beitel te voorkomen
Toon Meer instructies
1

Verwijder de oude deur van het frame . Verwijder de interieurbekleding en frame voor de bestaande deur door nieuwsgierige uit de buurt van de opening . Kopen van 2

Lees de literatuur bij de nieuwe deur naar de exacte grootte die nodig is voor de ruwe opening te bepalen. Gebruik deze informatie om te meten rond de bestaande opening om te bepalen hoeveel je moet verwijderen . Maak tekens rond de deuropening te laten zien waar je nodig hebt om de bezuinigingen in de gevelbeplating te maken.

Houd 3 de nieuwe deur en het frame tot aan de opening te zorgen voor de lijnen die je gemaakt bent nauwkeurig. Maak aanpassingen aan de metingen en markeringen als nodig is om de deur goed tegemoet .
4

Snijd de gevelbeplating langs de gemarkeerde lijnen met behulp van een cirkelzaag . Zet het mes zodat het snijdt alleen door de gevelbeplating .
5

beitel uit de gevelbeplating op de hoeken van de openingen indien nodig. Mogelijk moet u ook gebruik maken van de beitel in de buurt van de bodem van de opening naar de gevelbeplating volledig te verwijderen .

Houd 6 de deur en het frame weer op zijn plaats om ervoor te zorgen het nieuwe gat in de gevelbeplating is groot genoeg . Maak extra bezuinigingen met de cirkelzaag en beitel als nodig is om het gat van de juiste grootte te maken.

Hoe te Cut Off Deur Shims

Houten wiggen hebben vele toepassingen , waaronder versoepeling een deurstijl in een waterpas en loodrecht staat voordat het permanent wordt bevestigd . Shims zijn lange, slanke wiggen van lichtgewicht , broze hout dat ongewenste hiaten op te vullen . De lange , geleidelijke helling van de wig helpt u de gaten precies te vullen , maar de lengte van een shim laat veel overtollig materiaal voor u om

Meer dan ooit