Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Building & Remodeling >> deuren >>

Hoe een Exterior Basement Door Toevoegen Door Concrete Block

een exterieur kelder deur toevoegen via een betonblok muur kan moeilijk zijn. Wissen van de bodem van de fundering buiten de muur kan een lang en arbeidsintensief proces , gevolgd door het daadwerkelijk doorsnijden en de voorbereiding van de muur voor de installatie. Zodra dat gedaan is , hoewel, dingen een beetje makkelijker . Met een metalen kozijn , kunt u snel plaats de deurstijl in de ontruimde opening , en dan hang de door.Things je nodig hebt
Spade
Meetlint
Krijt
Straightedge
Boor met hardmetalen boor
Cirkelzaag met metselwerk zaagblad
Sledgehammer
2 - door - 4 - inch planken
thinset vijzel
Troffel
Staal header
Metal deurkozijn
potlood en Boor met steenboor
expansiebouten
Caulking
Hammer
kruiskopschroevendraaier
Wood shims
Lockset
Portierbekleding
Bouw cement
Concrete nagels
Toon meer instructies
de opening maakt
1

Verwijder de bodem voor een paar meter naar beide kanten van de gekozen deur locatie buiten het betonblok muur . Zorg ervoor om te graven naar de basis van de stichting en een ruimte voor de opening gebied dat uit de buurt van de muur zich tenminste voor zover de kelder plafond is hoog , plus twee of drie voeten voor manoeuvreerruimte ontruimen .

2

Meet de buitenafmetingen van de deurpost , waarbij zowel de hoogte en breedte van de stijl tot de grootte van de opening nodig voor de deur te bepalen. Voeg een 1/2-inch aan de deurbreedte en 1/4-inch om de hoogte te zorgen voor een 3/4-inch speling aan alle kanten. Gebruik een krijtje aan de gemeten opening aan de buitenkant van het blok muur waar u de deur toe te markeren. Gebruik een liniaal om u te helpen recht te houden de gemarkeerde lijnen . Merk een tweede opening boven en gecentreerd op de deuropening om ruimte te maken voor de installatie van een stalen deur header . Markeren een rechthoek op de blokken , 6 cm in hoogte en naar buiten uit te breiden van de randen van de deuropening markeringen 6 centimeter aan elke kant.

Gebruik 3 een boor met een hardmetalen steenboor te plaatsen gaten door de blokken op de binnenhoeken van de twee getekende openingen . Sluit de gaten met een liniaal aan de binnenzijde van de muur om de getekende lijnen op de buitenkant van de muur te bootsen.
4

Mount een gemetselde blad om een cirkelzaag , en stel vervolgens de zaag te snijden op een diepte van 2 cm . Lijn het blad van de zaag met de krijtlijn aan de ene kant van de deur getrokken ruimte aan de onderkant van de lijn . Druk de schakelaar van de zaag , en dan beginnen snijden door het betonblok , werk je weg omhoog langs de lijn naar de top van de getekende opening. Herhaal de snede aan de andere kant van de deuropening , vandaar over de top . Stel de diepte van de zaag tot 4 centimeter en maak een andere pas met het blad over alle drie lijnen .
5

Ga naar de binnenzijde van de muur en gebruik de daar getekende lijnen om de cut te voltooien door de blokken van de achterkant van de muur , ook werken in 2 -inch passen .
6

Breek de cut deel van de muur naar beneden van binnenuit met behulp van een slee om punch door de straten van het centrum van de wand naar buiten naar de randen .
7

Herhaal het snijproces van de getekende kopruimte boven de deur .
8

Vul de holte aan de binnenkant van de gedeeltelijke blokken voering de opening groter dan 1-1/2 cm in de diepte met een stuk van 2 - door - 4 - inch planking, gesneden om de hoogte van het blok passen . Leg een laag thinset mortel op de achterkant van de snede blok van planken met een troffel , en druk vervolgens op de blokken in de holte . Bedek de blokken en de ondiepe holtes met thinset mortel op zijn plaats gedrukt met de troffel , tot je een rechte rand langs de zijkanten van de opening .
9

Koop een stalen kop gesneden om de afmetingen van passen de cut header ruimte in uw muur. Leg een laag thinset mortel op de zijkanten en de bovenkant van de kop en op de toppen van de blokken aan de rand van de deuropening . Zet de kop in de juiste positie , en vul de resterende lacunes rond het met mortel . Wacht 's nachts om de thinset tijd genoeg voor de deurpost installatie op te zetten .
De deur installeert
10

Gebruik een meetlint om de hoogten van de kuiltjes op te bepalen de zijkanten van de deurpost in frames die specifiek gebouwd voor metselwerk bijlagen. Markeer het kuiltje plaatsen aan de zijde van de muuropening op de blokken met een potlood . Boor gaten in de blokken op de gemarkeerde plaatsen , zodat u het kozijn ankers kunnen installeren. Maak de gaten diep genoeg om de lengte van de uitbreiding bouten gebruikt om de deur plaats te verankeren , minus de breedte van de deurpost passen .
11

Plaats de deurstijl in de muuropening met de gaten in de kuiltjes in het frame lijn met de boorgaten geboord in de zijkant van de blokken . Plaats de uitbreiding bouten in de kuiltjes en dan rijden ze door de deur frame en in de blokken met een hamer . Zorg ervoor dat u rijdt de bouten ver genoeg dat de hoofden van elk gelijk met het frame .
12

Vul de naad in de ruimte tussen de deurpost en de betonblokken met breeuwen om een ​​afdichting te creëren .

13

Schroef de scharnieren aan de deur met een kruiskopschroevendraaier , en vervolgens de deur in het kozijn . Zet de deur zodat de schietlood en niveau binnen de opening . Gebruik hout vulplaatjes tussen de deur en het frame , indien nodig om de deur niveau in positie . Schroef de scharnieren aan het kozijn om de deur veilig op zijn plaats.
14

Installeer een lockset en omgaan met de deur , na de handleiding van de set .
15

Place randen rond de randen van de deur die de verbinding tussen de deur en de blokken . Monteer de bekleding met behulp van de bouw van cement , hetzij door nagelen het in positie met beton spijkers .

Installatie-instructies voor een Security Deur

Beveiliging deuren helpen huizen te beschermen tegen indringers . Een vorm van een storm of hordeur met een beetje extra bescherming , een beveiligde deur heeft bars te helpen veilig te houden het huis. Deze deuren te installeren , net als een storm deur en bevestig rechtstreeks naar de bakstenen mal. Gewapend met de juiste materialen en een paar instructies , kan elke huiseigenaar eenvoudig insta

Meer dan ooit