Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Building & Remodeling >> deuren >>

Hoe te installeren Sliding houten deuren voor Veiligheid

Sommige schuif-of pocket deuren zijn voorzien van een slot montage voor de veiligheid. De deur heeft een swingende vergrendeling op de rand , die tot schommels in een staking plaat op de deurstijl . Omdat klink van de deur is niet een veer , kan een indringer een dun en hard voorwerp niet schuiven als een creditcard tussen de deurpost en de klink om de deur te openen . Slotassemblage de deur installeren , echter doet moet u een deel van de muur te slopen . Wat je nodig hebt
Drywall zag
zaklamp
Koevoet
Meetlint
Carpenter's square
Werkhandschoenen
veiligheidsbril
Reciprozaag
2 - door -4 plank
Schragen
cirkelzaag
Handzaag
houtschroeven
schroevendraaier
Hamer
Nails
gipsplaten vellen
Stanleymes
gipsplaten tape < br > gipsplaten compound
Schuurpapier
Steekbeitel
Toon meer instructies
1

ongeveer 2 cm breed Maak een gat in het gedeelte van de muur waar je van plan bent om de deur dia in . Kijk rond in de muur met een zaklamp , op zoek naar afvoerbuizen of elektrische bedrading die een obstakel voor de installatie zou leiden .

Trek Pagina 2 van de bekleding van de bestaande deur en de muur waar de deur schuift in , met behulp van een kleine koevoet . Meet de breedte van de schuifdeur en markeer dezelfde afstand van de rand van de deuropening aan de wand van de bovenkant en onderkant van de deuropening . Houd een winkelhaak aan elk uiteinde van beide lijnen te zorgen dat ze zitten niveau .

Sluit 3 de twee lijnen die je trok met een verticale lijn , met behulp van plein van de timmerman aan de verbindingslijn straight . Knip langs de lijnen die u hebt getekend , met behulp van een zaag voor gipsplaat . Doe werkhandschoenen en een veiligheidsbril , gebruik dan de koevoet om de gipsplaten te trekken uit de uitsnede .
4

Knip de nagels houden de header en de deurstijl aan de muur studs , verwijder vervolgens de header en deurstijl . Dwars door de muur studs langs de omtrek van de muur knipsel, en verwijder de cut studs .
5

Meet de breedte van de deuropening plus de uitsparing . Snijd een nieuwe 2 - door - 4 tot dezelfde meting , dan nagel het bord aan de muur studs boven de uitsparing en deuropening. Meet de breedte van de uitsnede , dan snijd spoor de schuifdeur aan de dezelfde lengte , met behulp van een handzaag .
6

Houd spoor van de deur tegen de header bord , in de uitsparing . Rijd hout schroeven door de montagegaten aan beide uiteinden van de baan , vast aan de kop en de muur stud .
7

Bevestig montagebeugels de splitsing studs 'om de dorpel plaat aan de onderkant van de uitsparing , het gebruik van hout schroeven . Verdeel de beugels 6 centimeter van elkaar . Steek de onderkant van de split studs in de beugels , dan draai het andere uiteinde van de splitsing studs omhoog zodat ze tegen de header bord . Rijd nagels in een hoek door de splitsing studs en in de kop van commissarissen.
8

Steek de wielen van de schuifdeur is in het spoor aan de bovenkant van de uitsparing . Schuif de deur helemaal in de uitsparing om te controleren of alles goed werkt .
9

Snijd gipsplaten aan het uitgesneden deel van de muur te dekken . Veranker de gipsplaten aan de uitsnede door het rijden schroeven door de gipsplaten en in de gesplitste studs . Solliciteer gipsplaten tape om de gipsplaten naden , dan verspreid verbinding over de band met een plamuurmes . Nadat de verbinding is opgedroogd , breng dan een tweede laag . Zand de verbinding na de tweede laag droog is , schilder dan de muur.
10

Trek de schuifdeur tot je een torpedo niveau tussen de rand van de deur en de deurstijl aan de andere kant van kan passen de deuropening . Houd het boven -en onderkant van het vergrendel samenstel , markering dezelfde niveaus van de deurstijl . Teken de breedte van de deur staking plaat op de deurstijl , tussen de twee horizontale lijnen .
11

Knip het gedeelte van de deurstijl ingesloten door de lijnen die je gemarkeerd , met een hamer en hout beitel . Plaats de deur staking plaat in de uitsparing je gebeiteld . Rijd de schroeven die met de staking plaat door het anker gaten in de staking plaat en in de deurstijl kwam .

Hoe maak je een binnenzak Deur Make

Thuis - aanbod winkels verkopen interieur - zak deur kits die niet alleen komen met de deur - maar ook met de nodige hardware en de splitsing studs voor de installatie van de deur . Je moet gedeeltelijk slopen een van de muren in je huis naar de pocket deur te installeren . Voordat u besluit over de positionering van de deur , op zoek naar obstakels zoals stopcontacten , lichtschakelaars en zelfs

Meer dan ooit