Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Building & Remodeling >> plafonds >>

Hoe maak je een Beadboard plafond boven Popcorn Installeer

Popcorn plafonds kan een huis dateren sneller dan bijna iets anders . Het installeren beadboard lambrisering dan popcorn plafonds is een snelle manier om de popcorn te dekken . Dit is belangrijk omdat veel huizen hebben popcorn plafonds die asbest bevatten . In veel gevallen is het het beste om de popcorn verlaten asbest te voorkomen . Gelukkig bedekken met beadboard kun je gewoon doen that.Things je nodig hebt
Meetlint Electric stud finder
Potlood ¼ inch MDF Beadboard vellen
latex primer
Paint roller
Latexverf
Tafelcirkelzaag
Paneling lijm
schiethamer
gipsplaten compound
Toon meer instructies
1

Meet het plafond met een meetlint. Dit zal u vertellen hoe lang de beadboard panelen gesneden . Kopen van 2

Gebruik een elektrische stud finder om de plafondbalken vinden . Markeer het plafond waar elke balk is gevestigd met een potlood . Verleng de markeringen aan de onderstaande muren , zodat u kunt nog steeds zien de balk merken wanneer je het plafond met het paneel te dekken.
3

Prime de beadboard vellen met latex primer . Gebruik een high - nap verfroller om een goede dekking van de beadboard krijgen . Laat de beadboard volledig drogen per primer aanwijzingen van de fabrikant .
4

Verf de beadboard met latex verf en een verfroller . Het schilderen van de beadboard voordat installatie bespaart u een hoop tijd . Het schilderen van de beadboard na installatie kan tijdrovend zijn , rommelig en vermoeiend . Laat de verf volledig drogen . Roll op een tweede laag latex verf zodra de eerste is opgedroogd . Laat de verf volledig drogen voordat u de installatie .
5

Snijd de beadboard op maat met een tafel zagen . Neem de metingen die je hebt van het plafond , en overbrengen naar de beadboard met een potlood . Plaats de beadboard op de tafel zag , en snijd het op maat.
6

Breng paneel lijm aan op de achterkant van de snede beadboard vellen . Gebruik een slang - achtig patroon om de lijm aan te brengen .
7

Recruit een paar partners om u te helpen tillen de beadboard vellen op zijn plaats . In de meeste gevallen kunt u gewoon de beadboard vellen over de popcorn aan het plafond . Heb je twee partners houden de beadboard op zijn plaats terwijl u een pneumatisch nagelpistool gebruiken om het blad nagel aan de plafondbalken . Gebruik de vlekken op de muren om u te begeleiden als je de beadboard spijker op zijn plaats . Doe dit totdat alle beadboard is op zijn plaats .
8

Vul de spijker gaten met gipsplaten compound . Dompel een vinger in de verbinding en glad de verbinding in de gaten . Laat de verbinding droog en raak de beadboard met de latex verf .

Hoe te Plafond Corners Drywall

Aanbrengen gipsplaten aan het plafond is het moeilijkste deel van de vervanging van gipsplaten . Dit komt omdat vellen gipsplaten zijn zwaar , waardoor het moeilijk om de gipsplaten tillen en te positioneren . Het installeren van gipsplaten aan het plafond is de belangrijkste stap in het proces, omdat het plafond wordt gedaan voordat de wanden . Aanbrengen van gipsplaten in de hoeken van uw plafon

Meer dan ooit