Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Building & Remodeling >> plafonds >>

Hoe te Popcorn afschrapen een plafond

Een verf techniek die de buurt is al meer dan 30 jaar , popcorn plafonds , ook wel bekend als akoestische plafonds , zijn een uitdaging om te behouden en te wijzigen. De techniek is niet verf aanvaarden; is een catcher van stof en puin ; en het kan een broedplaats voor spinnen en spinnenwebben zijn. Het verwijderen van een popcorn plafond is mogelijk, maar , en je hoeft niet om een ​​professionele huren of vervang wandplaat van het plafond . Zodra de popcorn uit is , het plafond is klaar voor het schilderen of het toepassen van een andere textuur technique.Things je nodig hebt
Ladder
Joint mes
Kleine plastic zak
Werkhandschoenen
veiligheidsbril < br > Neus masker
Drop doeken of plastic zeil
Afplakband
Tuin spuit
Water
3 vuilniszakken
Joint compound
lange pan
Joint tape
Schuren pad
Schuurpapier : 180 - grit
Toon meer instructies
Asbest Test
1

Bevestig een ladder op een vlakke ondergrond en gebruik een gezamenlijke mes te schrapen een 2 - inch monster van de popcorn plafond voor asbest testen . Draag werkhandschoenen , een veiligheidsbril en een neus masker voor bescherming.

Plaats Pagina 2 het monster in een klein plastic zakje .

Neem 3 het monster naar een EPA - gecertificeerde testlaboratorium in uw omgeving. Als het monster positief voor asbest komt , contact op met een gecertificeerde asbestverwijdering aannemer om de popcorn verwijdering project te voltooien.
Prep
4

Verplaats alle meubels , kleedjes , plafond lichtkoepels en andere items uit de ruimte waarin de popcorn plafond . Bedek elk interieur kun je niet uit de kamer met druppel doeken of plastic zeilen .
5

Gebruik afplakband om druppel doeken of plastic zeil vast aan de muren en de vloer van de kamer.

6

Vul een tuinsproeier met een liter water uit een wastafel.
7

Schakel de elektriciteit naar de kamer door het verwijderen van de zekering of schakelen breaker de ruimte om de "OFF " positie .
Wetting & schrapen
8

Spray een deel van het plafond met water uit de tuin sproeier. Niet overspoelen het plafond met water . Spuit alleen genoeg water om het plafond nat maken - niet druipnat
9

Schraap het plafond met een gezamenlijke mes geplaatst in een hoek van 45 graden . . Als u een hardnekkige vlek tegenkomt , spuit de plek met water te breken van de popcorn materiaal.
10

Plaats een ander doek of een stuk plastic zeil op de vloer als de vloer te vuil wordt met popcorn materiaal .
11

verder schrapen het plafond totdat alle van de popcorn is verdwenen .
12

Roll up and take down de druppel doeken en plastic zeilen nadat je klaar bent . Leg de vellen in vuilniszakken voor verwijdering .

Plafond Max Installatie-instructies

CeilingMAX is een opbouw plafond -systeem en is zeer geschikt voor gebruik in een ruimte met een laag plafond , zoals een kelder . Sommige opgehangen systemen vereisen een 4 - inch drop, wat resulteert in een verlies van waardevolle hoofdruimte . De CeilingMAX PVC ondersteunende tracks worden rechtstreeks aan de plafondbalken en wanneer het plafond tegels zijn in de plaats, verlies je slechts 1 ce

Meer dan ooit