Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Building & Remodeling >> plafonds >>

USG Plafonds Tile installeren

USG Plafonds biedt tegels in een brede waaier van kleuren , vormen, maten en profielen die voldoen aan alle relevante bouwvoorschriften . De fabrikant beweert dat veel van deze tegels zijn klasse A brand -rated , vlekbestendig , thermo - efficiënte en schimmel - en schimmel - resistant.They worden gebruikt in een systeem dat bestaat uit een L-vormige omtrek beugel aan het plafond te ondersteunen , en een raster van hoofdprofielen kruisende met kruis tees.Things je nodig hebt
USG plafondtegels
Grid papier
Meetlint
Heerser
Potlood Level
L - vormige molding perimeter
6d nagels
Eye- bouten
16 - gauge draad
String
hoofdprofielen
dwarsprofielen
Schuurpapier
Stanleymes
Show meer instructies
1

Bepaal de afmetingen van uw kamer en het ontwerpen van een rooster lay-out voor uw project. Bijvoorbeeld als je gaat om 12 inch by12 inch tegels te gebruiken in een 16 voet door 16 voet kamer , dan je nodig zou hebben 256 individuele tegels doorgronden van het plafond . Het is nuttig te trekken uit de dimensie van de ruimte op het net papier en elke tegel afzonderlijk te vestigen op de maquette in de plaats waar u wilt uw plafondtegels plaatsen. Dan kun je gewoon tellen hoeveel tegels passen , met inbegrip van eventuele gedeeltelijke tegels in uw telling. Kopen van 2

Bepaal of je gaat om gedeeltelijke tegels hebben door het nemen van de oppervlakte van de kamer waar je net berekend en te delen door de lengte paneel , doe dan hetzelfde voor de breedte .

Bepaal 3 de gewenste hoogte van uw plafond te zitten aan , met inbegrip van voldoende hoofdruimte . Als u een onvolledig plafond bedekken zorg ervoor dat de hoogte van het plafond zal voldoende zijn om de ontblote draad , luchtkanalen , balken aan het plafond , en eventuele andere functie die u verborgen wilt dekken.
4

Onderzoek het gebouw codes voor uw gebied voor de hoogte-eisen van uw plafond . De meeste codes vereisen een minimum van 7-1/2 ft plafondhoogte . U moet ongeveer vier centimeter van de ruimte tussen de oude en nieuwe plafonds om de panelen te kantelen en drop ze plaats , en een extra twee centimeter als u van plan om full- panel tl plafondverlichting te installeren.
5

gebruik een liniaal om te meten vanaf de onderkant van de plafondbalken om de locatie die u wilt uw plafond om te beginnen , het markeren van de locatie op uw muur met een potlood . Trace een referentie lijn rond de omtrek van de muren rondom de kamer met behulp van uw niveau en het eerste merk als een referentie. Meet af van de balken op verschillende locaties in de ruimte die de juiste hoogte aangegeven .
6

Lijn de L - vormige vormen perimeter zodat de bovenkant van de basis van de L uitgelijnd met de omtrek lijn , en spijker ze vast op de bouten in de muur met 6d nagels. Om omvatten een stuk muur die langer dan een van de matrijzen is , enkel duw uiteinden van twee stukken vormen samen . Voor hoeken ofwel installeren van de eerste lengte van het vormen strak tegen de hoek en overlappen de tweede afgietsel in de L-vorm van de eerste , of gebruik je blikschaar beide lijsten gesneden op een hoek van 45 graden en zet ze vast met 6d nagels.
7

Meet uit de muur begint de berekende hiaatafstand en trek een referentielijn op alle balken verspreid van de ene muur naar de andere muur. Meet de lengte van een tegel en markeer de volgende referentie lijn die afstand over van je eerste . Ga door met dit patroon door de kamer. Als de lengte van uw tegel is vier meter , dan zou je een referentielijn te maken om de vier voeten
8

Schroef kleine eye- bouten in elke derde balk langs de referentielijnen en bevestig lengtes van 16 . - gauge draad aan elk oog - bout. Draai de draad ten minste driemaal rond zich bovenaan . Lopen een stukje tekst over de ruimte tussen de perimeter lijstwerk en trek deze strak zodat er geen speling . Doe dit elke acht centimeter , uitlijnen van de tekenreeks met de onderkant van het vormstuk .
9

Leg een uiteinde van de hoofdprofielen aan de rand vormen , waardoor het niveau van de eerste groep . Voed de dichtstbijzijnde hangende draad door de dichtstbijzijnde gat in de loper en buig de draad op en draai deze stevig aan het andere uiteinde van de draad . Gebruik de string naar de hoogte van de loper te positioneren en blijven bevestigen van de opknoping draad door de gaten in de loper .
10

Hang alle lopers met deze methode. Als de loper te kort is om de volledige lengte van de ruimte lopen , treden twee lopers end to end , met de sleuven en lipjes ingebouwd in de uiteinden van elk. Plaatsen van een extra draad steun dan in de buurt van elk van deze gewrichten .
11

Installeer de dwarsprofielen , haken elk uiteinde om te passen in de sleuven van de lopers . Als de breedte van uw tegel is twee meter , ruimte elk dwarsprofiel twee meter uit elkaar . Installeer uw verlichting te passen in het net .
12

Installeer de eerste paar plafond tegel in het midden van het hangende rooster te lijnen de montage. Kantel de tegel , waardoor het door en boven het rooster zonder beschadiging van de tegel. Zachtjes laat het paneel op zijn plaats . Pas indien nodig, met behulp van schuurpapier om zand gebieden die zijn iets strak en een mes om tegels die grotere aanpassingen nodig knippen .
13

Snijd de tegels , zodat ze passen in het net , past de perimeter openingen , en passen rond eventuele obstakels zoals verlichting , sprinklers , lucht ventsm of elk ander voorwerp extruderen boven het maximum lijn . Snijd altijd de tegel met de afgewerkte zijde van het paneel naar boven

Pull Down Stair Installatie

Pull -down trappen zijn nuttig voor het verschaffen van toegang tot de zolder van uw huis of garage . Bij aankoop van home improvement winkels , pull -down trappen zijn al volledig gemonteerd en klaar om te worden geïnstalleerd . De enige voorbereiding die nodig is in de voorbereiding van het plafond voor de trap . Als u monteren de trap evenwijdig met het plafond balken en spanten in uw huis, de

Meer dan ooit