Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Building & Remodeling >> plafonds >>

Popcorn Plafond Removal & Gevaren

In de jaren 1970 , popcorn plafonds waren zeer prominent , want ze waren er snel , gemakkelijk en goedkoop. In de 21e eeuw , zijn veel huiseigenaren terugkeer naar vlakke plafonds . Om dit te doen, moet de popcorn plafond worden verwijderd , die een ernstig gevaar voor de gezondheid kan opleveren - blootstelling aan asbest. U kunt een door de staat erkend asbestverwijdering aannemer in te huren of u kunt het project op uw eigen aan te pakken, maar u moet zich bewust zijn van de gevaren en de juiste verwijdering technieken. Gevaren

Het grootste gevaar van het verwijderen van uw popcorn plafond is het ontdekken van asbest . Niet alle popcorn plafonds asbest bevatten ; kunt u een plafond monster bij een lokale laboratorium voor een kleine vergoeding om te zien of zij asbest bevatten door te kijken in uw telefoonboek onder “ Asbest - . Advies en Testen ” Asbest is een bekend carcinogeen die kan worden gevonden in verschillende bouwmaterialen zoals isolatie . Asbest is alleen gevaarlijk wanneer het wordt vrijgegeven in de lucht . Asbest kan een verscheidenheid van ernstige gezondheidsproblemen , waaronder kanker en longziekten veroorzaken . Daarom moet je heel voorzichtig zijn bij het ​​verwijderen van een popcorn plafond. Je moet beschermende kleding dragen en zorgvuldig als het gaat om het opruimen.
Supplies

Om asbest te verwijderen en het uitvoeren van een goede schoonmaakbeurt, je gaat om een ​​verscheidenheid van benodigdheden . Uw beschermende kleding moet bestaan ​​uit een veiligheidsbril , rubber laarzen, rubberen handschoenen , duct tape op tape je handschoenen aan de mouwen van je overall, wegwerp overall en een masker met HEPA- filters . U vindt er ook een ladder en polyethyleen plastic zeilen moeten de vloer en muren bedekken . U zult vloeibaar wasmiddel en water te mengen en spuiten op het plafond , en een plamuurmes nodig om de popcorn textuur te verwijderen . Duct tape , schone lappen , vuilniszakken en een emmer nodig zal zijn voor een goede asbest sanering en verwijdering. Een latex primer verf of een goedgekeurde latex asbest inkapselmiddel moeten worden gerold of gespoten op het plafond te verzegelen in de resterende asbest na het afschrapen .
Popcorn Plafond Removal
< p> als u niet zeker bent van uw plafond asbest bevat , moet je behandelen als een asbestverwijdering . Je moet invullen van een verklaring van eengezinswoningen Residency kennisgeving Asbestverwijdering dat online via de Puget Sound Clean Air Agentschap kan worden gevonden . Een kopie van dit bericht moet worden gepost op de verwijdering plaats .

Zet je beschermende kleding en het opzetten van uw omgeving met de polyethyleen plastic zeilen en de ladder . Goed nat uw plafond met een vloeibaar wasmiddel en water mengsel dat bestaat uit een kopje vloeibaar wasmiddel voor elke vijf liter water . Als uw plafond is geschilderd , moet u een natte test te doen om ervoor te zorgen dat het mengsel grondig zal genieten door de verf . Bevochtigen van de popcorn grondig is van cruciaal belang om te voorkomen dat asbestvezels vrijkomen in de lucht . Schraap uw plafond , gooi alle materialen goed en neem dan een douche.

Hoe te installeren Rockwool Batt Insulation op Basement Plafonds

Rockwool isolatie is gemaakt van natuurlijk voorkomende minerale vezels . Hoewel niet zo vaak gebruikt als glasvezel isolatie , is het nog steeds geproduceerd en gebruikt in sommige isolatietoepassingen . Rockwool isolatie die is vervaardigd met een papieren onderlaag kan worden gebruikt in de kelder banen plafond isolatie. Het is iets zwaarder en een beetje moeilijker te hanteren dan glasvezel is

Meer dan ooit