Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Building & Remodeling >> plafonds >>

Hoe te Residential verlaagde plafonds Installeer

In het verleden druppel of verlaagde plafonds zijn voornamelijk gebruikt in commerciële of retail toepassingen. In het huishoudelijk gebruik werden ze gevonden in kelders vanwege hun vermogen om nutsbedrijven en andere items te dekken. De ontwerpen zijn verbeterd en worden talrijker , hebben verlaagde plafonds hun weg gevonden naar meer en meer residentiële toepassingen . Verlaagde plafonds bieden een gemakkelijke toegang tot de bovenliggende gebieden , betere akoestische eigenschappen en kan worden geïnstalleerd met slechts matige difficulty.Things Je
Meetlint nodig
Boor Pagina 2 -inch schroeven
Level
Tin knipt
plafondtegels
" L " muurbeugels
"T " steunbeugels
Bouten Eye
Hanger Wire
Toon meer instructies
Basis Installatie van verlaagde plafonds < br >
1

zorgvuldig meten van de vloer tot aan het niveau waarop u wilt dat het plafond . Maak een potlood teken op de gewenste hoogte , dan controleer uw meting. Zodra u zeker weet dat het merk juist is , gebruik maken van het niveau om extra punten te maken rond de gehele omtrek van de kamer op hetzelfde niveau als het originele merk . Dit zal uw gids voor de eerste installatie beugel zijn. Kopen van 2

Installeer de perimeter " L " beugel gebruik van het merk als uw gids . Snijd de beugel aan de juiste lengte met behulp van de blikschaar . Houd de snede zo schoon , recht en netjes mogelijk . Gebruik 2 inch schroeven om de beugel te verankeren aan de muur studs . De studs moet op 16 - inch centra . Veel merken zal voorboren de beugels op de juiste locatie, waardoor deze taak gemakkelijker .
3

Mount alle perimeter beugels eerste . Zet elke schroef vast met de boor . Af en toe dubbel te controleren de beugel zeker is het niveau. Als u het vinden van niveau , stoppen en werken terug tot u waar het probleem ontwikkeld , en corrigeren .

Meet
4 4 - voet intervallen van de ene kant van de kamer naar de andere . Bij elk vier meter merk vindt u een eye- bout installeren in de overhead plafond . Veilig das een draad aan de oogbout . De draad moet uitstrekken naar beneden 6-8 centimeter onder het geplande niveau van het ophangsysteem .
5

Plaats een " T" beugel in de muur " L " beugel aan de 4 - voet mark . Deze beugels zijn ontworpen om eenvoudig en veilig samen clip . Hang een "T " bracket in lijn met de hangende draden , het veiligstellen van de beugel op zijn plaats door twisten van de draden door de voorgeboorde gaten . Het zal nodig zijn om de beugel te controleren om zeker te zijn is het niveau bij elke draad aansluiting . Installeer alle grote "T " tussen haakjes .
6

Installeer een 4 - voet "T " bracket om de 2 meter tussen de muur en de eerste schijf , en tussen alle andere "T " tussen haakjes . Wanneer voltooid krijgt u een raster van 2 - door - 4 voet openingen hebben . Plafondtegels invoegen in elke opening , waarbij u ze een beetje om ze te krijgen door de opening , dan waardoor ze rusten op de beugels .
7

Snijd de laatste rij van plafondtegels tot de juiste lengte . Tenzij uw kamer deelbaar is door vier , zal u een oddsized rij hebben , die op maat moeten worden gesneden. Zorgvuldig meet elke opening en snijd een plafond tegel te passen . Plaats deze panelen in het ophangsysteem te voltooien .

Hoe maak je een Neerhalen Plafond

Neerhalen is een soort texturen die wordt gebruikt op gipsplaten oppervlakken . De knock-down is gemaakt met gipsplaten stopverf en een troffel . Huiseigenaren als knockdown texturen omdat het verbergt onvolkomenheden in de gipsplaten oppervlak en voegt rente tot aan het plafond en de muren . Aanbrengen van verf op een knockdown oppervlak kan moeilijk zijn . Dit komt door de grote pieken en dalen

Meer dan ooit