Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Building & Remodeling >> plafonds >>

Wat is een Cupola Plafond

? Een koepel is een architectonisch element dat een aantal praktische en esthetische doeleinden heeft . Terwijl koepels vroeger werden gebruikt als ventilatie en bescherming tegen de elementen , het gebruik ervan is nu grotendeels esthetische . Basics

De term koepel wordt meestal gebruikt als een architectonische term . Dictionary.com definieert een koepel als een lichte structuur op een koepel of het dak . Het wordt ook omschreven als een koepel die een cirkelvormige of veelhoekige gebied bestrijkt.
Architectual Gebruikt

Koepels werden vroeger gebruikt om de grote klokken in kerken in Europa huisvesten en puriteins Amerika. Het architectonisch ontwerp werd ook gebruikt als een ventilatiesysteem voor verwarming en koken systemen .
Modern Voorbeelden

Veel gebouwen hebben metalen, cilindervormige openingen bovenop hun daken met een metalen koepel hen te behoeden tegen vuil en regen . Tuinhuisjes zijn ook een goed voorbeeld van koepels .

Gebouw Planken Tegen een gewelfd plafond

Building planken tegen een gewelfd plafond kunt u de ruimte die anders nutteloos of zeer duidelijk kan zijn te gebruiken. Planken maken afgeschuinde , gewelfde plafonds functioneel , waardoor je extra opslag of display ruimte . Opknoping die planken , echter , vereist zorg en precisie . Onjuist opknoping planken op een gewelfd plafond kan leiden tot letsel aan personen in de omgeving of schade aan

Meer dan ooit