Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> plafonds >> Content

Interactieve Ceiling Fan Ideeën

Of u decoreren een kamer voor een kind of gewoon op zoek naar een binnenruimte meer feestelijke en functioneler te maken , een interactieve plafond ventilator kan een opwindende toevoeging aan uw huis. In tegenstelling tot traditionele plafondventilatoren die gewoon ronddraaien , uur na uur , die weinig in termen van creativiteit of visueel interessant , interactieve plafondventilatoren trekken mensen aan met hun fascinerende fysieke kenmerken . Als u denkt aan het installeren van een interactieve ventilator aan het plafond , of verbouwen van een bestaande ventilator om het interactief te maken , zijn er verschillende ideeën die kunnen helpen . High - Tech Ceiling Fan

Terwijl de meerderheid van plafondventilatoren zijn " interactieve" in de zin dat je ze kunt in-of uitschakelen met de film van schakelaar of trekkracht van een keten , niet allemaal hetzelfde niveau van responsiviteit anderen . Sommige modellen , bijvoorbeeld, hebben meerdere snelheden , dus je kunt de fan ingesteld op een lage , gemiddelde of hoge instelling afhankelijk van hoeveel luchtbeweging u wilt genereren . Echter, voor een volledig interactieve ervaring , overweeg dan de installatie van een modern plafond ventilator die alle toeters en bellen heeft . Als de home improvement en doe-het -zelf resource website Home Tips noten , sommige modellen zijn voorzien van een draadloze afstandsbediening , zodat u de fans aan te passen , of zet vervolgens aan of uit vanuit het comfort van een bank of stoel . Andere plafondventilator modellen daadwerkelijk interactie met de omgeving , en maak snelheid aanpassingen in reactie op temperatuurveranderingen in het huis .
Fan Mobile

Als u op zoek bent naar een goedkope manier om uw baby of klein kind vermaakt vóór het slapen gaan houden , kan een ventilator aan het plafond mobiel in de slaapkamer van de oplossing zijn . Sinds de ventilator , bij een lage snelheid instelling , voorziet reeds de voorwaarde zachte spinnen voor de mobiele , alles wat je hoeft te doen is hechten decoraties. Volgens het ouderschap bron website Ouders Connect , een aantal ideeën omvatten het aanbrengen gekleurd papier cirkels aan de onderzijde van de ventilatorbladen en opknoping streamers en kleine opgezette dieren uit de bladen . Voor een educatieve twist , probeer het creëren van een model - universum mobiel. Het licht in het midden van de ventilator kan dienen als de zon , en je kunt beschilderd piepschuim ballen gebruiken om de planeten te vertegenwoordigen .
Airplane Fan

aangezien de bladen van een ventilator al lijken op de bladen van een propeller , kunt u gemakkelijk transformeren een ventilator aan het plafond in de kamer van uw kind in een plafond vliegtuig . Gewoon ophangen een kartonnen of poster - board lichaam en de staart sectie achter de ventilator , en voeg op twee kartonnen vleugels. Natuurlijk , waardoor het vliegtuig blijken te zijn slanke en perfect geronde zal een moeilijke taak zijn . Dus als een alternatief , kunt u overwegen de aankoop van een geprefabriceerde vliegtuig - stijl plafond ventilator . Als de ventilator aan het plafond review website Ceiling Fan Wizard notities , deze fans zijn voorzien van drie - blads " propellers " net als op echte vliegtuigen.


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/ceilings/1002117532.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.