Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> plafonds >> Content

Hoe Orange Peel Spray op plafond

Veel verschillende soorten textuur kan worden aangebracht op oppervlakken in een huis . Sinaasappelhuid is gemaakt van een materiaal genaamd modder en wordt toegepast op plafonds en wanden met een textuur pistool met een trechter en een luchtcompressor . De hopper houdt de textuur materiaal voorziening voor het pistool te spuiten . Sproeien textuur is rommelig werk en vergt oefening . Zorg moet worden genomen om overspray in andere areas.Things vermijden je nodig hebt
druppel doeken
Plastic zakken of folie
Tape
Box van textuur modder
Emmer voor het mengen
Water < br > Boor met lange metalen mixer
luchtcompressor
Texture hopper en het spuitpistool met verstelbare sproeier
Werkpakken
Goggles
Gezichtsmasker
schone lappen
Emmer schoon water < br >
Toon meer instructies
1

Leg druppel doeken op de vloeren en veilige druppel doeken aan de muren om hen te beschermen tegen overspray . Cover armaturen met plastic zakken of met plastic folie , op zijn plaats gehouden met tape , om hen te beschermen . Kopen van 2

Giet de textuur modder in de kuip in een gebied dat gemakkelijk kan worden gereinigd . Voeg water . Meng de textuur en water grondig met de boor en metalen mixer tot de textuur is de juiste consistentie te worden geblazen met de compressor en textuur pistool. Wacht een paar minuten en meng opnieuw .
3

Schakel de compressor in een gebied waar je veilig kunt oefenen spuiten het pistool . Laat het volledig op te laden .
4

Bevestig de compressor slang naar de compressor , met behulp van de klemkoppelingen . Olie de textuur pistool volgens de instructies in de handleiding . Bevestig de trechter naar het pistool , volgende richtingen van de handleiding .
5

Trek je overall, veiligheidsbril en een gezichtsmasker .
6

Giet het mengsel in textuur van het pistool hopper . Doe niet te veel , als het pistool en hopper wordt u doorverwezen naar het plafond in een hoek .
7

Test - spray het geweer tegen een te reinigen oppervlak , met het instellen van de sinaasappelschil instelling mondstuk. Spuit van een afstand van een tot vier voet , volgens het type van het pistool wordt gebruikt .


8 de compressor nabij het ​​plafond u spuiten . Richt het pistool naar het plafond en de spray uit de juiste afstand , zoals aangegeven in de gebruiksaanwijzing . Veeg het pistool heen en weer . Pass over het gebied zo vaak als nodig is om het te dekken naar uw tevredenheid . Bewegen op en spuit de sinaasappelhuid op de rest van het plafond .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/ceilings/1002117463.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.