Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> plafonds >> Content

Hoe te Plafond Crown Molding aanmaken

Snijden kroonlijst kan zelfs de meest geduldige DIY expert trekt haar haren uit . Veel huiseigenaren hebben geld en talloze uren verspild proberen om de kroon vormen op maat gesneden. Dat gezegd zijnde , het snijden kroonlijst is eenvoudig als je de juiste tools en weten hoe het vormen vast te houden terwijl het wordt gesneden . Leren om een ​​buitenhoek in kroonlijst snijden is een goede plek om start.Things je nodig hebt
Meetlint
Kroonlijst
Potlood Verstekzaag
elektronische stud finder
Nail gun
Kalefateren
Kalefateren geweer
Verf
Toon meer instructies
1

Meet de muur met een meetlint. Dit zal u helpen om te bepalen hoe lang de kroon vormen moet worden gesneden . Breng de meting naar het gieten met een potlood . Kopen van 2

Zet het mes op de mijter zag een linker hoek van 45 graden . Plaats de kroon vormen op de mijter zag . Laat de bovenkant van het vormgevende - de kant die tegen rust het plafond - op de tafel van de zaag . De bodem van het vormgevende zal rust op de zaag hek . Houd het gieten in deze positie terwijl u het gieten op maat gesneden.
3

Snijd de andere helft van de buitenhoek. Stel de verstekzaag om een rechtse hoek van 45 graden . Stel de kroonlijst plaats de zaag met de bovenkant van het vormgevende rusten op de zaagtafel en de onderkant van het vormgevende rusten op de zaag hek . Snijd het gieten op maat .
4

Zoek de studs in de muur met een elektronische stud finder . Markeer de plaats van de noppen op de muur als een referentiepunt voor het spijkeren het vormen zijn plaats .
5

Spijker de kroonlijst stukken aan de muur met een spijker pistool . Eenmaal samen moeten de twee gesneden stukken buiten een hoek vormen.
6

Vul eventuele openingen tussen de muur en het gieten met een kraal van kalefateren . Laad het kalefateren in een kit pistool door het plaatsen van de niet - puntige uiteinde van de kalefateren eerst, dan schuiven de puntige uiteinde op zijn plaats . Weggesneden een zeer kleine, 45 -graden - hoek gat aan de bovenkant van de kalefateren buis met een mes . Strijk een dunne kraal van kalefateren langs de kloof tussen de vormen en de muur. Strijk de kraal van kalefateren met je vinger en laat het 24 uur drogen .
7

Verf het gieten. Solliciteer schilderstape aan de muur en het plafond rondom de kroon vormen . Verf de kroonlijst met een penseel .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/ceilings/1002117431.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.