Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Building & Remodeling >> plafonds >>

Hoe te Mix kelderplafond Types

De meest voorkomende soorten kelder plafond geïnstalleerd worden opgeschort en drywalled plafonds . Geschorste kelderplafonds zijn eenvoudig te installeren en toegang tot leidingen en kabels die langs de bovenkant van het plafond mogelijk . Drywalled plafonds niet mogelijk voor toegang tot de bovenkant van het plafond , maar creëren een gezelliger , meer afgewerkte ruimte . Vaak is een kelder zal beide soorten plafonds bevatten . Menging van de types plafond klinkt misschien als een intimiderende DIY-project , maar het hoeft niet zo te zijn . Een mix van plafonds kan het ontwerp van de kelder te verbeteren en maak definitie in een grote, multifunctionele space.Things je nodig hebt
Sketchbook
Pencils
Toon meer instructies
1

Kijk via websites , boeken en tijdschriften en meer informatie over kelder interieur. Het uitbreiden van uw kennis zal u een breder scala van bronnen om te trekken van en helpen erachter te komen wat lijkt je wilt geven . Kopen van 2

Analyseer de bestaande kelder en plafond. Worden de twee types plafond naast elkaar of is er een overgang of een muur tussen hen? Bepaal hoe u van plan om de ruimte te gebruiken. Zal de door de twee soorten plafond gebieden aan de randen in elkaar of zijn ze in verschillende delen van de kelder?

Visualiseer 3 wat de afgewerkte kelder eruit zal zien voordat u begint met het creëren van een reeks schetsen of door het verzamelen van kleurstalen . Bepalen of de ruimte van een traditionele of moderne stijl zou moeten hebben , bijvoorbeeld.
4

Overweeg verf of beits . Hoewel plafondtegels zijn meestal wit en het frame van waaruit u de tegels op te schorten is meestal een solide doffe kleur , kunnen ze worden geactiveerd en aangepast met verf of beits . Paint is de minst dure optie voor het transformeren van een plafond in iets dat is expressief en levendig . Selecteer een kleur voor het frame of tegels die elders in de kelder verschijnt . Trek de kamer samen met een kleur die complimenten of lijkt elders .
5

Onderzoek decoratieve panelen plafond. Als u niet wilt dat de standaard tegels te kopen, zodat de geschorste deel van uw plafond om op te vallen voor zijn uniekheid en outfit met decoratieve panelen .
6

Schik het meubilair in zones . Wijzen op de verschillende gebieden van uw expansieve kelder en groeperen meubels en functie . Maak bijvoorbeeld een film , ambachts-of Game zone.

Hoe maak je een dakspant te vinden voor een Roof Bracket

Dakdekkers weten hoe belangrijk dakbedekking beugels kunnen zijn, maar het vinden van een truss aan de beugels aan kan moeilijk zijn nagelen . De kern van het probleem is dat de dakbedekking spanten zijn onder beide grind en dakbedekking boord , dus een standaard stud finder zal niet doordringen om ze te vinden . Dus , voor dit project , zul je moeten vertrouwen op iets oudere school methoden van

Meer dan ooit