Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> plafonds >> Content

Hoe te Lighting upgrades uit te voeren

Oude, kapotte of verouderde verlichting kan een kamer kijken armoedig en gedateerd . De stijlen en trends van verlichtingsarmaturen verandert regelmatig in de tijd. Hoewel de oude lampen nog goed functioneren , kunnen huiseigenaren willen om upgrades te maken met nieuwe plafond armaturen . Presterende verlichting upgrades is een eenvoudige taak die de meeste huiseigenaren kunnen doen op hun eigen . Het vervangen van een bestaande lamp door een nieuwe lamp mag niet meer dan een uur duren om complete.Things Je
schroevendraaier
Upgraded lichtpunt
Wire strippers
noten van de draad nodig
Light bollen
Toon meer instructies
1

Zoek de breaker box in uw huis en zet u de stroom van de oude lamp . Uithalen en verwijder de lamp uit de bestaande lamp. Kopen van 2

Schroef de plafondbaldakijn van de armatuur met een schroevendraaier . Verlaag de luifel van de verouderde lamp .
3

Verwijder de draad moeren vanaf de bovenkant van de draden door ze zorgvuldig los te draaien met je handen . Untwist de draadeinden en eindig het verlagen van het licht uit het plafond .
4

Schroef de bevestigingsbeugel van de elektrische kast in het plafond met een schroevendraaier . Vervang de oude bevestigingsbeugel met de montagebeugel voor de verbeterde lamp . Schroef de beugel op zijn plaats , zodat het veilig op de elektrische kast .

Strip een halve inch van kunststof mantel van de uiteinden van de draden van de nieuwe lamp met draad strippers 5 .

6

Match de bedrading in de nieuwe lamp met de bedrading in de elektrische kast . Draai de kale metalen uiteinden van de witte draden samen . Draai een draad moer over het einde van de draden . Herhaal dit met de zwarte draden en de grond draden .
7

Schroef de kap van de nieuwe lamp op zijn plaats op de bevestigingsbeugel met een schroevendraaier .
8

Rijg een nieuwe gloeilamp op zijn plaats in de opgewaardeerde lamp . Schakel de stroom naar het licht.


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/ceilings/1002117351.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.