Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Building & Remodeling >> plafonds >>

Hoe kan ik een steunbalk Onder Lange Rafters

Vaak lange spanten hebben een steunbalk om hen te helpen omgaan met het gewicht dat ze moeten steunen op een structuur . Deze balken moeten worden gebouwd volgens de individuele behoeften van de juiste belasting niveaus en om de structurele integriteit te behouden . Raadpleeg een constructeur van het type boom, waarbij moet worden geplaatst en eventueel verdere structurele versteviging kan nodig zijn onder de vloer in kruipruimten of kelders bepalen . De technicus bepaalt ook het type en aantal steunen voor de bundel nodig is om de integriteit van de structuur te handhaven . Balken zijn zwaar , en je kan extra hulp nodig hebben om het werk goed te doen ; dit is geen taak voor de inexperienced.Things je nodig hebt
Beam
Beam ondersteunt
Berichten
Stap ladders
Level
Zware framing nagels
Hammer < br > Metal post- to- beam connectoren
Toon meer instructies
1

steun de vloer zo nodig met berichten of cementblokken onder de vloer geplaatst waar een steunpaal of kolom zullen worden geplaatst . Deze vloersteunen moet strak om verzakking van de vloer te voorkomen wanneer de bundel wordt geïnstalleerd .

Plaats Pagina 2 de balk in positie onder de nok , waar de lading zal ondersteunen zal gelijk . Staan op de ladder indien nodig tot de nok te bereiken . Elke kroon op een balk moet bovenop worden geplaatst wanneer afgezet tegen de spanten . Steun de balk in positie met goed geplaatste dragers . In de meeste gevallen , strategisch geplaatste twee -by - fours kan onder de balk worden ingeklemd zijn plaats te houden strak tegen de spanten . Gedeeltelijk deze tijdelijke ondersteuningen spijker op zijn plaats indien nodig.

Set Goedkope 3 permanente ondersteuning berichten of kolommen van de bundel op zijn plaats , ingeklemd stevig tussen de onderkant van de balk en de vloer. Plaats deze posten in de door de constructeur locaties. Niveau hen zodat het gewicht recht naar beneden de post en niet zal komen op elk type hoek die de structurele integriteit zou kunnen verzwakken . Teennagel de berichten aan de vloer en aan de balk , het rijden in de nagels volledig op iets verschillende hoeken en met behulp van de metalen paal te stralen connectors om ze stevig te bevestigen .
4

Verwijder de tijdelijke ondersteuning berichten een voor een tijd , en inspecteer de balk en spanten te zorgen dat de vaste posten zijn de behandeling van de lading en het niet de balk of vloer wordt verzakking voordat ze allemaal te verwijderen . De bundel is nu geïnstalleerd en klaar om te worden afgewerkt met gipsplaten , verf , trimmen of alles wat u maar wilt.

Hoe maak je een laag plafond converteren naar een gewelfd plafond

Bij het omzetten van een laag plafond naar een gewelfd of kathedraal plafond , het algemene idee is het openstellen van de ruimte , het creëren van meer lucht en licht en in het algemeen het verbeteren van de algehele look van de woning . Echter, dit project is een belangrijke renovatie. Je moet het benaderen met veel zorg en raadpleeg een residentiële bouwkundig ingenieur of de aannemer met ervar

Meer dan ooit