Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Building & Remodeling >> plafonds >>

Hoe maak je een Popcorn Plafond installeren met een Roller

Geweven popcorn plafonds isoleren een kamer , absorberen geluid en breken de monotone uitstraling van gladde plafonds. Typisch, popcorn plafond installateurs een spuitpistool en hopper om de perliet " popcorn " dwingen op het plafond . Deze methode vereist een -professioneel spuitpistool specifiek huren voor de popcorn plafondmontage. Plafond textuur verf kunt u perliet popcorn gemakkelijk toe te passen op uw plafond handmatig met een roller zodat je dure uitrusting rentals.Things je nodig hebt
Sheets of dekzeilen
Schilderen pak en bril ogen kan voorkomen
Primer
Korte - nap verfroller
verf pan
verfroller uitbreiding
Geweven plafond verf
Looped textuur verfroller
Spackle ( optioneel )
Toon meer instructies < br >
1

Cover alle vloeren en meubels met vellen of zeilen . Zet op een schilderij pak en beschermende stofbril . Kopen van 2

Roer de grondverf en giet het in een verf pan . Schuif een kort dutje roller op een verfroller frame en uitbreiding . Rol de verfroller in de primer en rol het op het geribbelde gedeelte van de verf pan om overtollig primer te verwijderen .

Breng 3 een laag primer aan het plafond om eventuele vlekken te dekken , met een heen en weer gaande beweging . Laat de primer drogen . Spoel de primer uit de verf pan en roller .
4

Roer de structuurverf en giet het in een verf pan . Breng een dunne laag van getextureerde verf , met een vochtige korte dutje roller in een heen - en - weer gaande beweging , werken aan een 4 - voet door 4 - voet gedeelte per keer . Laat deze jas drogen vijf minuten .
5

Schuif een lus textuur verfroller op een verfroller frame en uitbreiding . Breng een tweede laag van structuurverf in een langzaam heen-en- weer gaande beweging , werken aan een 4 - voet door 4 meter doorsnede op een moment .

Hoe een loods binnenafwerking

Geen vierkante of boxy kamers hier . Quonset hutten zijn eenvoudig te spot , regenboog - vormige living structuren die traditioneel worden vervaardigd van stevig metaal. Als u op het punt om het interieur van dit type shelter afmaken bent , neem een ​​paar ontwerp vrijheden dus het resultaat is uniek , leuk en comfortabel - en vergeet niet om de Quonset Sweet Quonset teken hangen als je verplaat

Meer dan ooit