Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Building & Remodeling >> plafonds >>

How -To : Inbouw Can Verlichting

Verzonken kan verlichting zal moderniseren en fleuren elke kamer van uw huis en kan bijna overal worden geplaatst . Deze verlichting is gemakkelijk op afstand om u de maximale verlichting voor specifieke werkgebieden van uw huis. Om deze reden , kan verlichting is populair in vele keukens , waar het wordt gebruikt om eilanden en werkbladen fleuren . Installeren verzonken blik verlichting neemt een beetje meer werk dan het veranderen van een bestaande inrichting, maar meestal kan in een kamer in het kader van een day.Things Je
elektronische stud finder
Inbouw kan lichten
schroevendraaier Decoupeerzaag
veiligheidsbril
Drop doeken
Elektrische kabel
Kabelconnectoren
Wire strippers
Wire noten
Toon meer instructies
1

Zoek de breaker box in uw woning en schakel de stroom naar de kamer waar je gaat werken . Zoek en markeer de plafondbalken met een stud finder en een potlood . Kopen van 2

Bepaal de afstand voor de verzonken licht blikjes. De blikken moeten worden gevestigd in de buurt van plafondbalken , en ongeveer vijf meter uit elkaar . Plaats de kan naast het plafond en trace rond het met een potlood om de gewenste locatie te markeren .

Verwijder 3 de huidige lamp , en koppel vervolgens de bedrading .

4

Snij gaten in het plafond met een puzzel waar je de lichten getraceerd . Uw ogen beschermen tegen vallend puin met veiligheidsbril , en uw vloeren en meubels te beschermen met druppel doeken .
5

Sluit de verzonken kan lichten om de bestaande elektrische box aan het plafond met elektrische kabel . Leid de kabel door het plafond , verspreid over de afstand tussen het blik verlichting en de elektrische kast .

Zet 6 de verzonken kan verlichting in het plafond aanwijzingen van de fabrikant . De meeste verzonken kan lichten worden bevestigd aan de plafondbalken .

Sluit
7 de bedrading naar de verzonken licht . Installeer een kabel aan op de blikje licht . strip ½ inch plastic mantel van de uiteinden van de draden . Paar samen de bijpassende draden in het blik licht en elektrische kabel . Draai de uiteinden van de blootgestelde draad paren bij elkaar. Schroef een draad moer over de uiteinden van de draad paren .
8

Duw de trim stukken op hun plaats in de verzonken kan lichten . De trim stukken moet gemakkelijk vastklikken .

Verlaagd plafond Materialen

Een verlaagd plafond gebruikt een systeem van netten en lichtgewicht tegels die snel kunnen worden geconstrueerd . De tegels zijn uitneembaar , waardoor de toegang tot leidingwerk , sanitair en andere items , dus dit type plafond systeem is ideaal voor kelders . Je moet bepaalde materialen en gereedschappen om dit project goed af te ronden voor een professioneel ogende installatie . Gereedschap

Meer dan ooit