Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te installeren Kralen Plywood voor Plafonds

Kralen multiplex herschept het uiterlijk van individuele planken met kralen langs de randen , maar is gemaakt in 4 - door - 8-voet vellen met kralen gesneden in het oppervlak met een interval van 6 of 8 inch . Dit reduceert de hoeveelheid arbeid die nodig is om een ceiling.Things je nodig hebt
Kralen triplexbladen
Finish spijkers
Hamer
Ladder
Skilsaw
meetlint
Toon meer instructies
1

Verwijder eventuele kroonlijst of andere bekleding die contacten het plafond .

Hold 2 een blad van triplex tegen het plafond in een hoek van de kamer. Het hebben van een assistent zal dit proces gemakkelijker te maken .

Spijker 3 de multiplex aan het plafond met afwerking nagels op 12 inch intervallen langs en over het blad van triplex .
4

verder installeren platen multiplex begin tot eind over de lengte van de kamer. Snij het laatste stukje van triplex dus het past precies tussen het einde van het vorige stuk triplex en de muur.
5

Installeer een andere rij van stukjes triplex naast de eerste rij .

6

Herhaal dit proces totdat u het gehele plafond hebben gedekt . Tenzij de breedte van de kamer is een veelvoud van 4 meter , moet u de laatste rij van stukken rippen naar de juiste breedte .
7

Installeer stukken van trim rond de randen van het plafond waar het voldoet aan de muren en in de gewrichten waar de uiteinden van de multiplex voldoen . De voegen aan de lange zijden van de multiplex zal in combinatie met de kralen . Bedek de voegen langs de 4 - voet zijden met trim aan de esthetiek van het plafond te verbeteren.

Hoe te Throw Away Asbest plafondtegels

Asbest is een verzamelnaam voor een stapel verscheidenheid van zes in de natuur voorkomende mineralen die zijn gebruikt in duizenden commerciële producten , volgens de Centers for Disease Control and Prevention , Helaas , asbest is gekoppeld aan verscheidene ziekten , zoals longkanker . Als gevolg daarvan moeten de eigenaars van woningen en gebouwen die asbest bevatten beladen materialen ofwel be

Meer dan ooit