Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Building & Remodeling >> plafonds >>

Gipsplaten plafond Installatie

Gipsplaat is een van de vele namen die aan de dunne platen van gips die spread - op pleister hebben vervangen in de moderne bouwmaterialen . Andere namen zijn gipsplaten en blad rock . Hoe je het noemen , de lakens, in het algemeen in de afmetingen van 4 - door - 8 voet, hechten aan de balken van het plafond . Het is niet een ingewikkeld proces , maar het kan fysiek moeilijk zijn , omdat je moet de gipsplaat stukken boven je head.Things houden U zult
1/2-inch gipsplaat nodig in 4 - door - 8 vellen
meetlint
Razor mes
lange niveau Pagina 2 ladders
Steiger
Schroef pistool
Drywall schroeven (gegalvaniseerd ) op Twitter Mesh klevende gipsplaten tape
Joint compound ( pre - mixed ) op Twitter Brede gipsplaten mes
Drywall sander
Toon meer instructies
1

Meet de lengte plafond , loodrecht op de balken , van de ene muur naar buiten om de laatste balk binnen 8 voet . Noteer de meting van het midden van de balk rand . Kopen van 2

Mark de meting op een stuk gipsplaat . Stel een niveau in de meting , op het merk , en de score van de gipsplaat naast het niveau met een scheermes . Breek het stuk netjes op de ingesneden lijn .

Houd 3 de gipsplaat tot aan het plafond . Leg de gesneden kant naar de muur aan de start eind zodat de fabriek rand zit langs het midden van de vorige balk . Schieten gipsplaten schroeven om de 6 centimeter langs elke stud boven het vel met een schroevendraaier .
4

Stel de volgende vel van gipsplaat uit het einde van de eerste. Het eind moet op een lijn met het midden van de balk dat is 8 meter afstand. Herhalen , opknoping gipsplaat tot je bij de muur . Snijd het laatste stuk te passen .
5

Herhaal de procedure voor de tweede cursus van gipsplaat vellen , te beginnen het aan het andere uiteinde , zodat de uiteinden van de planken worden gespreid tussen verschillende balken . Herhaal dit voor elke cursus , het snijden van de uiteinden als nodig is. Bedek de hele plafond.
6

Pers zelfklevende gipsplaten tape over de naden van de gipsplaten vellen . Bedek de tape met joint compound , het verspreiden van het op met een gipsplaten mes , zodat de lijn van de verbinding volledig bedekt de tape. Ontvang het glad . Laat het ingesteld zes uur .
7

In twee lagen stof in de naden , waardoor elk iets breder dan de vorige het. Laat de laatste laag 12 uur drogen . Zand het plat en het plafond schilderen .

Hoe kan ik een Soffit installeren in een paal schuur

De koof heeft betrekking op de onderkant van overhang uw schuurdak s , zeehonden uit het dak van de tocht en buiten houdt vleermuizen en andere potentiële plagen . Het geeft ook uw paal schuur een afgewerkt en professionele uitstraling. De bouwkundige constructie is eenvoudig te installeren met behulp van een kliksysteem van vinyl fascia , F - kanaal , en J - channel.Things Je Vinyl koof Fascia

Meer dan ooit