Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Building & Remodeling >> plafonds >>

Can You Textuur Drywall Over Texture

? Het toevoegen van extra gipsplaten textuur aan bestaande structuur kan werken in sommige situaties, maar kan ook niet lust voor het oog in andere situaties. Gips wordt vaak toegepast om muren om faux finishes en een geïndividualiseerde kijk om je muren te creëren . Bijkomende voordelen van stucwerk opgenomen dat het dient als een akoestische geluidsbarrière en vermommingen gipsplaten gebreken , zoals spijker pops en onprofessioneel gipsplaten werk . Effect

Het toevoegen van extra textuur voegt ruwheid en gruis op de muren of plafonds . Als de textuur is een popcorn afwerking toegevoegd over een bestaande popcorn plafond , extra textuur is een manier om een ​​einde te vernieuwen zonder het verwijderen van het gips . Het toepassen van de textuur in segmenten kan het uiterlijk van de muren jaar en antiqued geven , met een aantal gebieden lijkt te zijn geschild , waardoor de onderliggende steen blootgesteld .
Paint

In bijna alle situaties , moet het oppervlak opnieuw geschilderd zodra de nieuwe laag van textuur wordt toegepast . Latex verf en een roller gemaakt voor gestructureerde oppervlakken wordt gebruikt . Vermijd het aanbrengen van verf met zware glans. De muren verschijnen glanzend en reflecterend , en je kan het effect van de textuur verliezen . Een uitzondering op de lak regel is wanneer het gips is getint en aangebracht over een bestaande faux finish met coördinerende kleur .
Surface Prep

Voordat de tweede laag textuur kan worden toegevoegd , moet het oppervlak schoon zijn . Alle vuil, roet en spinnenwebben moeten worden gereinigd van de hoeken en randen van de textuur . Veeg het oppervlak met een doek gedrenkt in schoon water . Gebruik geen zeep als je zeepresten kunnen verlaten op de muur die pleister hechting kunnen beïnvloeden.
Extra tips Textuur

Wanneer de tweede laag van textuur wordt toegepast, zal moeilijk te verwijderen zijn. Zorg ervoor dat u op zoek bent naar een zeer gestructureerd oppervlak voor uw muren of plafonds . Joint compound is een van de meest goedkope pleisters vaak gebruikt om textuur toe te voegen aan uw huis. Voeg een fles lijm of een buis van latex breeuwen , en meng met de joint compound . Gezamenlijke samenstelling is een zachte pleister die chips gemakkelijk . Met de toegevoegde items , zal de pleister zijn duurzamer. Duurzaamheid van gips en textuur afwerking is belangrijk bij textureren gebieden met veel verkeer .

Hoe een Exposed kelderplafond Isoleer

Unfinished kelders hebben meestal blootgesteld plafonds . En als het plafond van je kelder heeft geen isolatie hebben , zult u worden geplaagd met koude vloeren in de winter . Dat is niet alleen oncomfortabel , maar het is ook een echte energie verkwister . Verhelpen van dit probleem zal niet veel tijd in beslag nemen als je de juiste materialen hebt en volg de juiste plan.Things Je Meetlint Fil

Meer dan ooit