Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> plafonds >> Content

Herstellen van het plafond waar het scheiden

Het repareren van een scheur in gipsplaten plafond of een scheidende plafond - to-wall gezamenlijke verbetert niet alleen de structurele ondersteuning van een ruimte , maar ook het uiterlijk. Panelen gipsplaten plafond kan losmaken en komen los op de balken , vooral wanneer ze ondersteunen een zware verlichtingsarmatuur . Het overtollige gewicht zorgt ervoor dat de pleister langs de naden van twee gipsplaten platen te scheiden en vormen een " crack" die toeneemt met de tijd , tenzij verholpen . Om de scheur te herstellen , moet u de overige joint compound of gips te verwijderen en te vervangen door een verse coat.Things Je
Tarp ( optioneel ) nodig
Drop doeken
Laddertjes
Facemask
veiligheidsbril oog
plamuurmes
Adhesive - backed vezelnetwerk gipsplaten tape
drywall joint compound
8 - tot 10 -inch gipsplaten mes of Fine - gruis schuurspons
Primer
Spuitbenodigdheden
Toon meer instructies
1

Verwijder meubilair uit de kamer , of duw zware stukken naar het midden en bedek ze met zeil . Verspreid druppel doeken op de vloer om residu te verzamelen . Stel een stevige trap direct onder het plafond crack . Draag een gezichtsmasker en beschermende brillen voor het beklimmen van de ladder .

Schraap 2 uit de losse stukken van gipsplaten en gips uit de omgeving van de scheur met een plamuurmes . Blijven schrapen gips aan het gaas of papier tape onderaan te openbaren . Trek de tape om de naad of scheiding tussen de twee stukken van gipsplaten bloot .

Snijd Goedkope 3 een lengte van gaas gipsplaten tape en leg het over de naad , die het volledig. Druk op de tape over de naad , naar buiten vanuit het midden , om luchtbellen te verwijderen.
4

Spreid een dunne laag van gipsplaten joint compound over en langs de tape met een gipsplaat mes . Zorg ervoor dat de lijn van verbinding is iets breder dan de randen van de band . Strijk de lijn van verbinding met het mes om knock-out eventuele hobbels, dus het valt plat en glad tegen het omringende oppervlak . Laat de joint compound te drogen voor 8 tot 10 uur .

Lichtjes 5 zand het oppervlak van de droge verbinding te scoren en plat de kleine bultjes die je eerder vertrokken . Nog een laag stof overheen , waardoor het iets breder en dunner dan de vorige laag . Laat deze laag van stof te drogen voor 8 tot 10 uur .

Schraap
6 uit of zand hoge plekken in de verbinding wanneer het geneest . Ga verder naar een andere laag van de verbinding toe te passen over de naad , het houden van het platter en breder dan voorheen. Laat de laag droog voor 8 tot 10 uur .
7

Zand de uitgeharde gipsplaat verbinding met behulp van een gipsplaten schuurmachine , prime het gerepareerde gedeelte en overschilderen , zodat het past bij de omliggende plafond oppervlak. < Br
>

From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/ceilings/1002116932.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.