Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> tapijten >> Content

Hoe kan ik een nieuw tapijt kopen

Een tapijt echt een hele andere dimensie kan toevoegen aan een kamer , zal het ook zeggen veel over jou als persoon , dus niet gewoon gooien alles op de vloer . Wat uw stijl of budget, kunt u tapijt vinden om uw wensen en tastes.Things je nodig hebt
Tapijt Pads
Tapijten
meetlinten
Potloden
spiraal notebooks
< br passen > Toon meer instructies
1

Beslis welke gebieden van uw woning die u wilt tapijt . kopen van 2

Meet de kamers die u wilt tapijt.
Goedkope 3

Ga naar verschillende leveranciers . Probeer zowel alleen - tapijt showrooms en algemene huis-centra . Vragen over de installatie kosten , tenzij je van plan bent om het tapijt zelf te plaatsen .
4

Beschouw de verschillende kwaliteiten van tapijt beschikbaar . Ben je tapijt een high-traffic locatie of een minder bezochte gebied van uw huis ?
5

Denk aan uw behoeften op lange termijn . Is het waard om duurder te vloerbedekking die zal duren 10 jaar in plaats van 5 ? Verwacht u verhuizen of verbouwen binnen die tijd ?
6

Neem monsters van elke tapijt u overweegt , zodat u ze kunt bekijken met uw muren en meubels .
7

verwacht tapijt prijzen aanzienlijk, afhankelijk van kwaliteit en stijl . Meestal verkocht door de vierkante meter , kan tapijt kosten van $ 10 tot $ 15 per vierkante meter voor basis tapijt en opwaartse van $ 30 per vierkante meter voor luxe vloerbedekking ( niet inclusief installatie ) .

Maak 8 uw keuze na overweegt kosten , stijl, kleur en duurzaamheid .
9

Beslis welk type vulling dat u wilt onder het tapijt . Vaak zal een zekere mate van vulling worden opgenomen in de installatie prijs , en je zal de mogelijkheid om te upgraden hebben .
10

Laat de verkoper sturen iemand bij u thuis om het te voorzien van vloerbedekking meten.
11

schoon en leeg de kamer voordat de installateurs komen .
12

Controleer het tapijt om ervoor te zorgen dat het schoon is en goed vóór de ondertekening van een factuur geïnstalleerd . < br
>

From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/carpeting/1002116872.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.