Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> tapijten >> Content

Hoe te Seam Foam - Backed Tapijt

- Foam -backed tapijt is gewoon standaard tapijt dat een schuimrug stevig vastgelijmd aan de bodem van het heeft. Dit elimineert de noodzaak voor een extra tapijt padding daaronder worden geïnstalleerd . Schuimrug rollen tapijt komen typisch in ofwel 6 - of 12 - voet lengte . Als uw kamer groter is dan de langere 12 - voet lengte , het vereist meerdere tapijt secties , dienen daarom op een naad . Naden twee stukken van schuimrug tapijt is bijna identiek aan elkaar naaien standaard tapijt materiaal. Wat je nodig hebt
krijtlijn Goedkope 4 - inch breedbeeld - tapijt naaien tape
Stanleymes
Meetlint
Zomen ijzer
naadrol
Toon meer instructies
1

Plan de locatie van de naden voordat u een van de schuim- backed tapijt te installeren. Kijk voor gebieden die weinig voetverkeer hebben , zoals uit de buurt van deuropeningen of paden , idealiter worden gedekt door meubilair . Strek een touw over de lengte van de verdieping waar de naad zal zijn en klik deze over de vloer om de naad locatie te markeren . Kopen van 2

Leg het eerste stuk tapijt op de vloer , om ervoor te zorgen dat stijgt langs beide wanden met ten minste 2 cm . Vouw vervolgens terug de rand die je naaien met 1-2 voeten, zodat je genoeg ruimte om te werken .

Plaats 3 het einde van een worp van 4 - inch brede tapijt - naden tape op de vloer gericht langs de krijtlijn . Rol het helemaal naar de andere kant van de kamer en knip het overtollige met een mes . Vouw het eerste stuk van het tapijt , zodat de rand raakt het centrum van de tape .
4

Meet de lengte en breedte van de resterende vloeroppervlak en snijd een tweede stuk tapijt om deze meting met het hulpprogramma mes , snijden op het schuim van het tapijt. Vergeet niet om 2 centimeter aan de randen die de muren geconfronteerd te verlaten .
5

Leg het tweede stuk tapijt op de vloer , het uitlijnen van de naad rand met het eerste stuk . Zorg ervoor dat de vezel richting en het patroon van het tapijt wedstrijd .
6

Sluit het snoer van een naaien ijzer en laat het opwarmen gedurende 1-2 minuten . Til een rand van het tapijt naad en steek het ijzer eronder . Leg de naad terug zodat alleen de slanke handgreep van het strijkijzer zichtbaar .

Trek
7 ijzer langzaam langs de gehele naad zoals smelt de lijm . Druk de andere kant van het tapijt naad stevig , de ijzer beweegt afgelegen , te bevestigen aan het gesmolten lijm op de onderliggende band . Voer een naad roller over de naad om verder te hechten het en duw het tapijt vezels samen .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/carpeting/1002027863.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.