Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> tapijten >> Content

Hoe te Carpet traptrede Ends

Tapijt trappen geeft de trap een warme en huiselijke sfeer en daartoe veel huiseigenaren gebruik maken van een trap loper tapijt hun trappen . De loper loopt de trap af en past strak tegen de traptreden te maken via de trap zonder te slippen mogelijk . Elke traptrede heeft vaak een neus die zich uitstrekt langs de trap de opkomst - de verticale plank onder het loopvlak van de trap is . Wanneer tapijt trappen , wikkel het tapijt rond deze neus te zetten aan de onderstaande trap . Voordat u dit project te beginnen , bepalen de plaatsing voor de randen van de hardloper , veilige tapijt padding en tack strips op de traptreden . Wat je nodig hebt
Tack strips
Tin knipt
Nails
Hammer
Meetlint
Stanleymes
nietpistool
Staples
knie kicker
tapijt gereedschap
Rubberhamer
Toon meer instructies
1

Cut tack strips 2 centimeter korter dan de breedte van de loper , met behulp blikschaar . Centreer een tack strips op het loopvlak van de eerste trap , op ongeveer breedte afstand van het dichtstbijzijnde trap de opkomst van een duim - de verticale plank aan de achterkant van de trap . Bevestig de tack strip op zijn plaats met spijkers . Herhaal dit met de resterende trap en tack strips .

Meet Pagina 2 de afstand van de voorkant van het tack strip aan de neus van de eerste trap is . Voeg 3 inch tot deze meting en overbrengen naar tapijt pad . Snijd het tapijt pad om de juiste lengte met een scherp mes . Maak het tapijt pad dezelfde breedte als de tack strip . Leg het tapijt pad op het loopvlak van de trap is , met een rand tegen de voorkant van het tack strip 's . Nietje die rand aan de trap . Wikkel het tapijt pad over neus en nieten om de neus direct onder de trap is . Herhaal dit voor de overige trappen .

Start 3 aan de onderkant van de trap en rol de runner up twee of drie trappen . Line up onderkant van de loper in de hoek waar de vloer voldoet aan de opkomst van de eerste trap is . Nieten van de hardloper onderkant tot de opkomst van de trap , met gebruikmaking van een nietpistool . Plaats de nietjes ongeveer 3 centimeter uit elkaar langs de breedte van de loper .
4

Wrijf je hand over de loper om het glad uit over de opkomst van de eerste trap is . Nietje de loper rechtstreeks naar de opkomst, in de buurt van de hoek waar de stijging aan de neus van de eerste trap is . Plaats de nietjes ongeveer 3 cm van elkaar de breedte van de loper .

Center 5 een knie kicker op de eerste trap van het loopvlak , ongeveer 2 centimeter van de opkomst van de tweede trap is . Raakte de knie kicker met je knie om het tapijt te trekken over het loopvlak van de eerste trap is . Zet het kleed niet trekken zo strak dat het stammen tegen de nietjes . Laat achterzijde van de loper aan te sluiten op de tack strip bevestigd aan het loopvlak van de eerste trap is .
6

Verplaats de knie kicker 3 centimeter naar rechts en gebruik deze om de loper strak trekken . Beweeg de knie kicker 3 centimeter naar links van het midden en trek de loper strak .

Plaats
7 een tapijt gereedschap in de hoek , op de loper , waar de band de eerste trap voldoet aan de opkomst van de tweede trap is . Hit greep het tapijt gereedschap met een rubberen hamer om de loper te dwingen in de hoek . Strijk de loper op de opkomst van de tweede trap en nieten onder de tweede trap neus , op dezelfde manier als in stap 2 deed .
8

Doorgaan om de loper te werken op de trap en op het eind van elk traptrede 's tot volledige .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/carpeting/1002027824.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.