Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Building & Remodeling >> tapijten >>

Wat kan ik doen met oude tapijt getrokken uit Ons Huis

? Wanneer u het tapijt op van een of meer kamers in uw huis te trekken , is het niet noodzakelijk om direct naar de stoeprand . Omdat de meeste tapijten bevatten synthetische vezels, die niet gemakkelijk te breken, het toevoegen van het tapijt op de stortplaats moet uw laatste optie zijn. In plaats daarvan kunt u het tapijt te gebruiken voor verschillende toepassingen in huis of vinden het een nieuwe thuis. Huishouden verbruikt

Een tapijt dat heeft een verouderd ontwerp of stijl kan nog nuttig zijn in uw huis . Als u niet wilt dat in uw woonkamer , bijvoorbeeld , op zoek naar andere opties waar het geschikt kunnen zijn . Een koude kelder kamer misschien het gevoel een beetje warmer met het tapijt toegevoegd . Zelfs als het tapijt niet de meest moderne op zoek, kan het nog steeds ideaal voor een kids ' kelder speelkamer . Een ander gebruik is te snijden in een lange strook en te plaatsen tussen de deur naar uw garage en uw vuilnisbakken of werkbank. Op deze manier hoeft u niet op de vuile vloer te lopen in uw kousenvoeten naar de prullenmand nemen .
Outdoor Gebruikt

Als je een tuinhuisje zie als het tapijt bruikbaar zouden andere manier in de stal . Als de schuur herbergt een zitmaaier , het plaatsen van een stuk van het tapijt onder de trekker zou iedere druipende olie of gas te verzamelen om de schuur vloer te beschermen . Tapijt werkt ook als een vloer optie voor een kas en , want het biedt een zekere mate van isolatie , kunt u hem rond uw compostvat om het composteringsproces te moedigen tijdens de winter.
Donatie

Wanneer het tapijt is nog in voldoende conditie en relatief vrij van vlekken en slijtage merken, iemand anders kan het waarderen. Bieden het gratis op een lokale website ingedeeld of Freecycle . U kunt ook contact opnemen met een tweedehands winkel of een organisatie zoals Habitat for Humanity te zien of ze het tapijt kon geven aan iemand in nood .
Recycling

Als het tapijt is gekleurd meer te repareren en je hebt al een aantal van deze gebruikt voor andere toepassingen in uw huis , bundelen het tapijt en bezoek de recycling depot in uw gemeenschap . Er iemand kan u vertellen of het tapijt bevat materialen die gerecycled kunnen worden of als het in de stortplaats te worden weggegooid . Of contact opnemen met de Carpet Amerika Recovery Effort ( zie bronnen ) om een ​​tapijt recycler vinden in uw regio.

Hoe te Carpet Stair Corners

Tapijt trappen neigt uitdagend te zijn , alleen maar omdat van de verschillende oppervlakken en hoeken . De hoeken moeten speciale aandacht, zodat het tapijt niet stelletje omhoog of verzakken over het gebied . Leren hoe je de tack strips, de vulling en het tapijt te positioneren , zodat ze allemaal passen netjes in een hoek zal uw tapijt installatie er professioneel uitzien en houdt het tapijt ui

Meer dan ooit