Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> tapijten >> Content

Hoe maak je een Tapijt Runner installeren op een trap landing

Trap lopers zijn smal lengtes van tapijt dat het middengedeelte van de treden en stootborden te dekken. De loper omvat slechts het gedeelte van de loopvlakken die wordt gelopen terwijl de buitenranden onbedekt en toegankelijk kamer voor balusters die omhoog uitstrekken tot de onderkant van de leuning staan ​​. Trap lopers soms beginnen bij de landing op de top van de trap en als zodanig moet worden geïnstalleerd op de open vloeroppervlak . Het proces van het installeren van een tapijt loper op een landing vereist enige algemene DIY vaardigheden en een enkele basisinstrumenten . Wat je
Tack - minder strip
Schaar
hand nodig zag
Hamer
Nails
Tapijt padding
nietpistool
Carpet mes
1/2 - inch tapijt kopspijkers
Metal zadel
boormachine
schroefmachine
Werkhandschoenen
Toon meer instructies
1

Mount een tack - minder strook over de overloop ongeveer 2 centimeter te kort van de plek waar je verwacht dat het tapijt loper te eindigen . Gebruik een handzaag naar de strip gesneden dezelfde breedte als de loper vervolgens een hamer en nagels naar de strip vast aan de vloer . De tack - minder strip moet naar de buurt van de trap . Kopen van 2

Installeer tapijt padding op de overloop. Gebruik een schaar om de opvulling te snijden , zodat het rond de voorste rand van de overloop en reikt tot aan, maar niet op de tack - minder strip je aan de andere kant geïnstalleerd . Nietje de opvulling aan de onderkant van de stier neus . Een nietje om de 3 centimeter of zo zal doen . Maak de vulling naar de landing oppervlak drijvende nietjes om de 3 centimeter rond de hele omtrek . Rijd nietjes elke 6 centimeter of zo gedurende het midden van de vulling .

Leg 3 down het tapijt loper met de nerf naar de voorkant van de trap . Stel het ene uiteinde van het tapijt op de tack - minder strip en druk totdat het grijpt stevig op . Laat een centimeter of zo van tapijt tot voorbij de tack - minder strip aan de andere kant . Solliciteer spanning op het tapijt en trek hem naar de voorkant van het stappen . Wikkel de voorrand van de mat die over de rand van de aanvoer en gebruik het nietapparaat te bevestigen aan de onderzijde van de stier neus . Gebruik een stanleymes het overtollige weg te snijden .
4

Installeer 1/2-inch tapijt kopspijkers langs beide kanten van de landing loper om te voorkomen dat het heffen . Plaats elke tack zo dicht mogelijk bij het ​​tapijt rand mogelijk en gebruik de hamer om de ene boeg rijden elke 6 centimeter of zo .
5

Mount een metalen zadel over de blootliggende einde van het tapijt . Het zadel moet het tapijt naad en aanliggen tegen de tack - minder strip dekken zonder overlappend . Gebruik een boormachine om piloot gaten te maken in de vloer gebruik dan een schroevendraaier en de schroeven die bij het ​​zadel om het vast op zijn plaats .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/carpeting/1002027779.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.