Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> Bouwmaterialen & Voorzieningen >> Content

Help met een Cobra Anker WallGripper Dat zal niet gaan In

Cobra Anchors ' WallGripper product bevat een duidelijke versterking functie die is onbekend , en af ​​en toe problematisch , voor de meeste doe-het -zelf- bouwers. In tegenstelling tot een conventionele draad - lichaam muur anker, de WallGripper de schacht breidt na het penetreren van de muur , vergelijkbaar met een toggle of " molly " bout. Hoewel deze functie vergroot houdkracht van het anker in vergelijking met een standaard ontwerp , het voegt ook een nieuwe laag van moeilijkheid om de installatie procedure . Als uw anker niet zal gaan in de muur , is er nog een kans dat je het anker kunnen redden . Meer informatie over de aanbevolen WallGripper verankering procedure en mogelijke installatie uitdagingen om uit te vinden hoe u uw project te voltooien . Aanbevolen Gereedschap en materiaal

Als u problemen ondervindt bij het ​​maken van uw WallGripper doordringen in de muur , kunt u gebruik maken van het verkeerde gereedschap of het toepassen van het anker om ongeschikte wandbekleding materialen. Cobra Ankers expliciet suggereert met een schroevendraaier om hun WallGripper product rijden . Met behulp van een boormachine kan de WallGripper 's slot strip , die zal voorkomen dat het anker uit rijgen in de wandbekleding . Ook Cobra Ankers specificeert dat de WallGripper is geschikt voor 1 /2 en 3/8 gipsplaten . De WallGripper is een kunststof product en , hoewel de punt is scherp , het kan niet doordringen houten lambrisering of lat en gepleisterde muren .
Gesuggereerde Installatie

beoordelen van de voorgestelde installatieproces kan u helpen doordringen in de muur met een WallGripper . Installatie afbreekt om een ​​eenvoudig proces in drie stappen : doorboren de gipsplaten met tip van het anker , rijdt het anker met een schroevendraaier tot hoofd van het anker is gelijk met de muur en het besturen van een schroef in centrum slot van het anker . Rijden met de schroef door de sleuf moet holle lichaam de Wallgripper uit te breiden , waardoor het anker grip interieur gezicht van de muur .
Penetratie Problemen

Als je ervoor dat je rijdt de WallGripper in een aanvaardbare wandbekleding materiaal en je kunt nog steeds niet de muur dringen , kunt u een kleine pilot gat te creëren om u te helpen de slag te gaan . Gebruik een spijker of boor dat is niet meer dan de helft van de diameter van de WallGripper de schacht . Doorboren van de muur met de spijker of boor wetsvoorstel om een klein gaatje te maken. Gebruik het gat aan het uiteinde van de WallGripper in positie te houden en begeleiden het anker als hij rijdt door de muur .
Damaged Ankers

De geperforeerde schacht van de WallGripper isn 't hoort te breiden tot het binnen de holte van de muur . Schade tijdens het transport of bij herhaalde installatie pogingen misschien voortijdig verspreid aangrijpend tabs van het anker . Als uw WallGripper schacht breder verspreid is in het midden dan aan de boven-of onderkant , zal het anker niet doordringen in de muur . U kunt proberen om het anker te redden door op de tabbladen gelijk met haar schacht . Als de tabbladen voorjaar naar buiten of los blijven , moet u de beschadigde anker te verlaten en proberen de installatie door een verse .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/building-materials-supplies/1002116384.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.