Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> Bouwmaterialen & Voorzieningen >> Content

Kunt u Tegel op Acryl Tubs

? Veel badkuipen zijn gemaakt van acryl coatings, die bestaan ​​uit acryl- polymeren en een acrylverf bedekt met kit . Dit helpt deze baden blijven betaalbaar en toch bescherming tegen vochtschade en het verstrekken van weerstand tegen beschadiging beïnvloeden . De acryl oppervlak van uw bad is niet ontworpen om andere materialen , zoals tegels en tegels componenten zoals specie te houden . Acryl oppervlaktehechting

Het grootste probleem met uw acryl bad oppervlak is hechting . Tegel gebruikt sterke lijm zodat de tegels kunnen worden verbonden met de ondergrond en blijven permanent gebonden . Geen tegel kan over afdichtingsmiddelen of verven van het soort dat acryl baden hebben worden geplaatst . De tegel gewoon niet in staat zijn om binding met het oppervlak , en zal binnenkort vallen .
Ondervloer Issues

Een andere reden die tegel niet kan worden gebruikt met acryl baden is de ondervloer kwestie . Een acryl bad is niet een echte ondervloer . Zelfs als de bekledingen werden verwijderd en een ruwe glasvezel , metaal of porselein oppervlak overbleef , werd het bad nog niet gemaakt om als een sterke , vlakke ondergrond om de tegel te ondersteunen . Met de zwakke acryl ondervloer , zou de trillingen en alleen kromtrekken veroorzaken de tegel af te vallen , zelfs als er geen problemen met de lijmverbinding .
Acceptabel Substrates

Tegel vereist een mortelbed en cement vezelplaat , bij voorkeur een combinatie van beide , om een goede bad ondervloer . De mortelbed wordt gemaakt van verschillende lagen van beton , die vaak schuin naar een afvoer zodat de kuip niet stilstaand water problemen zal ondervinden . De raad van het vezelcement helpt voeg een vochtbestendige , zelfs laag voor de tegel te houden aan.
Schouwen en andere alternatieven

Hoewel je misschien niet in staat zijn om te installeren tegel op uw acryl bad , kunt u zeker tegel installeren omheen . Dit is een veel voorkomende vorm van bad remodeling , waarbij een tegel omgeving is geïnstalleerd voor het bad . Het voegt tegel accenten die je misschien willen gebruiken , maar vermijdt de kosten van de tegel goed vervangen van de kuip helemaal dus je kunt.


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/building-materials-supplies/1002116241.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.