Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> Bouwmaterialen & Voorzieningen >> Content

Soorten Metals voor een Curtain Wall

Tijdens het begin van de 20e eeuw , vliesgevels kon de bouw van de iconische wolkenkrabbers , zoals het Empire State Building . Vliesgevels is een bekleding techniek die een metalen coating geldt voor de buitenkant van gebouwen met behulp van warmte en hoge hoeveelheden druk . De vliesgevel beschermt en isoleert het gebouw van natuurlijke elementen en buitentemperaturen. Als de " buitenkant huid " van commerciële en industriële gebouwen en structuren , vliesgevels speelt een belangrijke rol in de duurzaamheid en externe esthetiek van hedendaagse architectuur . Functie

Curtain wall systemen omvatten het brede scala van producten en materialen - waaronder metalen , tegels, stenen en glas - die dienen als gevelbekleding voor gebouwen. Hoewel vliesgevels omsluiten gebouwen , ze presteren geen structurele bestemming , behalve om hun eigen gewicht te dragen . Deze behuizingen gebouwen te beschermen ook tegen milieu- invloeden, zoals hagel , wind en regen . Vliesgevels kan ofwel worden gebouwd op basis van specificaties van de fabrikant of op maat ontworpen voor specifieke projecten . Soms zijn deze twee systemen worden gecombineerd, met behulp van zowel standaard als op maat gemaakte constructie onderdelen .
Aluminium

Aluminium is een van de meest voorkomende metalen gebruikt in vliesgevel framing. Aluminium wordt vaak gebruikt in gevels vanwege de hoge sterkte -gewichtsverhouding radio. Evenzo is zeer sterk en duurzaam ten opzichte van zijn lage gewicht en dichtheid . Omdat aluminium is aanzienlijk lichter dan staal kan ook worden geperst en gevormd tot een verscheidenheid van vormen . Het gebruik van stoffen zoals magnesium siliconen legeringen helpt ook om aluminium vorm tijdens de vliesgevels proces .
Staal

tegenstelling tot aluminium, staal wordt zelden gebruikt in huidige vliesgevel panelen . Naast het feit dat een zwaardere metalen , kan staal broos worden en barsten gemakkelijk . Echter , gewalst staal was het gebruikelijk in vliesgevel panelen gebouwd tijdens de vroege jaren 1900. Terwijl beton en staal worden nu doorgaans gebruikt voor de structuur van een gebouw , zijn vliesgevels meestal verbonden aan deze stalen frames . Vliesgevel systemen ook bestaan ​​uit koolstof of roestvrij - stalen bevestigingsmiddelen te bevestigen en veilig vliesgevels aan stalen frame en ankers van een gebouw. ​​
Composite Materials

Soms vliesgevels bestaan een reeks verschillende materialen , zoals metaal , steen en glas . Bijvoorbeeld kan gebouwen gevels gemaakt van aluminium , staal , graniet en kunststof voorzien . De vliesgevel metaal en glas kunnen glazen visie panelen , ondoorzichtige glazen panelen of ramen te openen. Aluminium kan worden gebruikt voor het ontwerpen materiaal , dat als een legering beschermt de muur tegen corrosie . Staal kan ook worden gebruikt en verborgen in de sectie aluminium aan de muur structuur gordijn versterken .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/building-materials-supplies/1002115982.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.