Huis Tuin

Huis Tuin

Floor Beam Aanpassing in een kruipruimte

Bouw balken zijn de structurele steunen en de balken die de lengte van de vloer overspannen en het nodige kader voor vloer- installatie . Omdat deze balken zijn dicht bij de fundering en de grond en worden vaak gezet onder grote stress , kunnen ze problemen na verloop van tijd te ontwikkelen en kunnen uiteindelijk falen . Aanpassingen kunnen helpen redden vloerbalken , repareren en wal hen tot volledige en zeer dure vervangingen te vermijden . Doorzakken Balken

Vloer balken zelden gesplitst of volledig breken. Het hout ze zijn gemaakt van is te flexibel voor dit soort gebreken, maar ze kunnen beginnen te verzakken of rot, vooral als ze vocht tegenkomen opgesloten in kruipruimtes of wanneer ze zijn gemaakt van lage kwaliteit hout. Deze balken zijn al aanwezig . Balken en kader kan niet worden ingesteld door hen daadwerkelijk verschuiven van plaats tot plaats . Maar ze kunnen worden aangepast en ondersteund om problemen die vroeg genoeg worden herkend te lossen.
Aanpassen Joists

Als de balken zijn gewoon te zwak om gemakkelijk het gewicht van de muren of andere apparaten erboven , kunnen ze worden ingesteld door het toevoegen van andere balken . Wanneer nieuwe balken worden tussen haakjes op de oude raad , kan de extra steun genoeg om te gaan met nieuwe gewicht. Natuurlijk zal beschadigd balken moeten volledig worden vervangen , die duurder . Het toevoegen vochtschermen en metalen beugels aangesloten op andere balken kunnen balken te beschermen tegen verdere schade .
Jacks

Kruipruimte aansluitingen worden metalen staven geïnstalleerd onder de vloerbalken om zakkers te herstellen en aan voldoende steun voor het huis . De aansluitingen moeten de juiste voet , die boren en nieuwe mortel of beton blokken toe te voegen aan de fundering onder de vloer kan betekenen . Eenmaal goed geaard , kan de jacks worden uitgebreid tot de slappe balken en aangepast aan niveau vloerbalken creëren.
Alternatieve Berichten

Jacks zijn niet de enige manier om overeind problematisch balken of balken. De alternatieven zijn vaak duurder zijn, maar ze kunnen ook worden langduriger . Houten balken kunnen worden ingebed in de fundering en haakjes aan de balken zoals jacks . Betonnen palen kunnen ook worden aangemaakt . Deze ondersteunt alle pakken dezelfde taken , maar een materiaal kan een huis beter dan andere opties passen .

Geluidsisolatie en isolatie

De mogelijkheid om de transmissie van geluidsgolven beïnvloeden kan worden gebruikt om het geluidsniveau toegelaten in en /of uit een bepaalde ruimte te verminderen . Dit kan het niveau van het lawaai van de straat horen in uw huis te verminderen , te voorkomen luide muziek door te dringen slaapkamer muren , of het geluid van vioollessen binnen een bepaalde kamer bevatten . Terwijl geluidsisolatie

Meer dan ooit