Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> Bouwmaterialen & Voorzieningen >> Content

Kan ik de Pijp van pvc het loden Air

? PVC of polyvinylchloride , is een veel voorkomende soort kunststof gebruikt in de basis sanitair projecten zoals sprinklerinstallaties . PVC pijp is bekend om zijn weerstand tegen corrosie en weer problemen , en het gemak van installatie. Met een beetje pijp sealer verbinding en de juiste verbindingen , kan PVC-buizen worden opgezet in veel verschillende systemen . Echter , als je wilt om PVC te gebruiken met lucht lijnen , kan je in de problemen , afhankelijk van de aard van de toepassing die u van plan bent . Het gebruik van PVC voor Air

PVC-buizen kunnen worden gebruikt voor lucht -toepassingen , maar je moet vasthouden aan passieve systemen, met name systemen die alleen maar PVC verkooppunten. Dit betekent dat het gebruik van PVC buizen voor luchtuitlaten in sanitaire systemen , of voor basisgegevens luchtleidingen nodig heeft voor ontluchting . Aansluiten PVC buizen metalen buizen kan problematisch zijn , aangezien de twee contract en uit te breiden met verschillende snelheden en kan leiden tot scheurvorming in de tijd.
Perslucht

Een van de
meest voorkomende toepassingen voor PVC buis op basis van lucht is in compressie systemen , waar de lucht moet worden uitgeblazen met geweld , vaak voor detail en schuurwerk . Hoewel dit lijkt misschien een logische gebruik van lichtgewicht PVC pijp , PVC is niet ontworpen voor persluchtsystemen . Het is een broos plastic materiaal , en onder druk het heeft de potentie om te breken of barsten , wat kan leiden tot zowel gevaar en schade .
Andere PVC Issues
< p > PVC is niet een ideale lucht- lijn materiaal in andere gevallen ook. Als u van plan bent over het gebruik van PVC in een toepassing waar je nodig hebt om de buizen uit elkaar te halen en vervang ze sneller , kan dit slijten de uiteinden van de PVC-buis en leiden tot slechte verbindingen met lekkende lucht ( een andere reden compressie systemen moeten niet gebruiken PVC ) . Air systemen die frequente trilling te creëren kan dit problemen veroorzaken met PVC , zelfs wanneer het is gebonden .
Alternatieven

De alternatieven voor PVC-buizen bevatten vele voordelen . HDPE ( hoge dichtheid polyethyleen ) buizen , bijvoorbeeld een andere kunststof optie , maar heeft meer inherente flexibiliteit dan PVC en geen barsten of breken zo gemakkelijk . Er zijn andere nieuwere thermoplasten met dezelfde voordelen . Deze zullen meer dan PVC kosten, maar kan beter geschikt voor toepassingen op basis van lucht , vooral als het gaat om samengeperste gassen .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/building-materials-supplies/1002115861.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.