Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> Bouwmaterialen & Voorzieningen >> Content

Beton vs Wood Front Porch

Voor veel gezinnen , de veranda is een verlengstuk van thuis - een plek om gasten te verwelkomen of te verzamelen op zomeravonden . Hout en beton zijn de meest voorkomende materialen voor veranda's, en beide hebben hun verdiensten . Rij door uw buurt om voorbeelden van portieken je wilt voordat je een aannemer praten vinden . Kosten

De kosten voor een houten veranda versus een betonnen veranda is vaak ongeveer hetzelfde, hoewel de prijzen kunnen variëren afhankelijk van uw geografische gebied , evenals de grootte en de hoogte van de veranda . De kosten van het hout is vaak lager in een zwaar bebost gebied dan het in de woestijn of op de vlakte zou zijn . Hoge portieken nodig opgevuld en verdichte bodem toen gemaakt van beton , waardoor de kostprijs . Speciale functies , zoals stampbeton , ook verhoging van de kosten .
Onderhoud

Houd rekening met het onderhoud verschillen tussen hout en beton portieken . Houten veranda's moeten worden afgesloten of geschilderd, vaak jaarlijks , en kan rotten of ontwikkelen splinters als verwaarloosd . Bladeren en vuil kan verzamelen in de spleten onder houten veranda's, het verminderen van drainage , of dieren kunnen nesten bouwen. Houten veranda's ook erg glad geworden in natte of besneeuwde wegen . Beton, algemeen vereist slechts af reiniging met een dek borstel en een tuinslang . Beton kan kraken, hoewel, zeker als je in een gebied met periodes van vorst en dooi in de winter wonen .
Esthetiek

Misschien wel de belangrijkste factor voor de meeste mensen bij het kiezen tussen een betonnen of houten veranda is hoe de veranda kijkt . Een houten veranda is charmant op een Craftsman bungalow of Victoriaans huis, maar zou niet op zijn plaats lijkt op een modern huis in de voorsteden . Welk materiaal je kiest naadloos moet mengen met uw huis , evenals de omliggende wijk .
Overwegingen

Bij de beslissing tussen een betonnen en houten veranda , gebruiken hetzelfde materiaal dat werd oorspronkelijk gebruikt om de historische integriteit te behouden , volgens het District of Columbia Historic Preservation Guidelines. Als de woning is gerenoveerd , bepalen wat het oorspronkelijke materiaal was . In het algemeen , woningen gebouwd voor 1940 had houten veranda's. Huizen gebouwd in de post- Tweede Wereldoorlog hadden vaak betonnen portieken . Neem contact op met uw vereniging huiseigenaar voordat het veranderen van veranda materialen of de bouw van een nieuwe veranda. Veel gemeenschappen hebben regelgeving , in aanvulling op die nodig zijn voor historische gebouwen .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/building-materials-supplies/1002115796.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.