Huis Tuin

Huis Tuin

Wat is een neut & Hoe wordt het gebruikt

? Plint blokken fungeren als transition pieces tussen deurlijsten en plinten . Ze verschijnen meestal op de onderste hoeken van de deur kozijnen , of het houtwerk dat een ingang omringt . Zonder neuten op te treden als transition pieces , zouden werknemers worden gedwongen om kont portierpanelen en plint stuwing tegen elkaar . Darmen en Plint Trim

Smalle panelen van houten versiering vaak langs de grenzen van de ingangen . Het houtwerk, bekend als deur behuizing , zorgt voor een afgewerkte look aan de randen rond een deurkozijn en dekt de gekartelde randen van de muur rond de deur . Plint trim, anderzijds , lijnen onderaan wanden , het verbergen van de spleet tussen de wanden en de vloer . De twee soorten hout trim ontmoeten op de onderste hoeken van een ingang .
Overgang Problemen

Zowel de portierpanelen en de plint afwerking komen in een verscheidenheid van stijlen en diktes . Het creëren van een vloeiende overgang tussen twee soorten en diktes van de trim is moeilijk. Bijvoorbeeld, als een huis de entrees zijn verpakt met sierlijke houtwerk maar de plint trim is relatief eenvoudig, werknemers misschien niet in staat om de uiteenlopende ontwerpen in een oogstrelende manier samenvoegen .
oplossing

een neut is een rechthoekig stuk hout dat de overgang probleem oplost . In het algemeen , de bovenrand zit hoger dan de plint trim, en de dikte groter is dan de dikte van zowel de deur behuizing en plint trim. Waardoor de neut te uitsteken iets maskeert de relatieve verschillen in dikte tussen de behuizing en plint trim.
Overwegingen

Kies een neut dat een aangename segue creëert tussen de stijlen van afwerking rond uw deuren en het onderste deel van uw muren . Vaak gewoon neuten zijn het meest effectief , maar je zou een sierlijke ontwerp voorkeur . Indien mogelijk, leg je stuwing keuzes naast elkaar te vergelijken voor de installatie te zorgen dat u zult blij zijn met het eindresultaat zijn.

Wat is verstelbaar Gasfornuis Roof Flashing

? Wanneer u een schoorsteen of een ander ventilatiesysteem door je dak te sturen , is het essentieel om te installeren knipperende rond het gat die je maakt. Flashing vermijdt het indringen van regen en sneeuw en zorgt voor een waterdichte afdichting . Daarom is het essentieel om te knipperen dat de toonhoogte of de helling van uw dak past gebruiken . Verstelbare knipperen kan worden aangepast aan

Meer dan ooit