Huis Tuin

Huis Tuin

Parking Kelder Bouw Met behulp van de Bottom - up methode

Een parkeerplaats kelder is een grote commerciële ondervloer . Deze vloeren zijn meestal gemaakt onder zulke grote gebouwen zoals business wolkenkrabbers , hotels, grote entertainment centers of winkelcentra . De ondergrond biedt parkeergelegenheid een stedelijk gebouw mogelijk niet in staat om iets anders te bieden . Parkeerplaats kelders kunnen worden gebouwd met behulp van twee verschillende methoden , de top-down proces of de bottom- up methode . Beide hebben hun voordelen , maar de bottom-up methode heeft de neiging om de meest kosten- effectief zijn . Definitie

De bottom - up methode verwijst naar de volgorde waarin de ondervloeren zijn gebouwd . Deze methode is het meest zinvol voor het eerste onderzoek . De aannemers die belast zijn van het project graven naar het diepste niveau van de parkeergarage kelder , en de bouw van dat bodemniveau eerst , samen met de primaire stichting. De andere lagen zijn opgebouwd , een voor een , als de opdrachtgevers stellen de nodige ondersteuning voor de volgende verdieping , terwijl ze werken . Op het einde, is de begane grond bereikt en de bouw van het gebouw zelf is begonnen.
Materiaal

Beton is het materiaal bij uitstek voor bottom - up constructie van auto park kelders . Natuurlijk , niet alle beton is hetzelfde en dit beton moet vooral stevig om het gewicht van het gebouw en de kelders houden zich zijn . Duurzaam, kleine - aggregaat beton vermengd met chemische versterkende middelen en gebonden vezels wordt vaak gebruikt . Echter, een aantal trucs extra steun te verlenen . Stalen wapening en grotere metalen kolommen kunnen extra ondersteuning voor grotere projecten die meer stabiliteit nodig hebben .
Voordelen

De bottom - up methode heeft de neiging om het meest worden kosteneffectief voor de aannemers aan het project . Het is ook de makkelijkste om plannen voor , omdat de stadia van de bouw voortgang van de fundering omhoog. Vuil snel weg van de stichting plaats te worden getrokken voordat het werk begint , en fouten kunnen worden opgespoord en verholpen voordat verdiepingen zijn gebouwd op verkeerde ondergrond, voorkomen van de mogelijkheid van extra schade .
Beperkingen

Terwijl de bottom- up werkwijze goedkoop en snel kan zijn , is het niet altijd praktisch . In het centrum van gebieden , bouw gezichten vaak zeer beperkte ruimte opties en een strikte deadline. In sommige gevallen is het beter voor het algemene plan voor de bouw van het gebouw zelf te starten en bouw dit per verdieping , terwijl het uitgraven van de kelder naar beneden niveau naar niveau in plaats van de bottom-up benadering .

Dimensionale Gordelroos Vs . Metalen dakbedekking

Het selecteren van een type dakbedekking voor een huis is een van de belangrijkste beslissingen bij het bouwen van een huis of het vervangen van een dak. Er zijn een aantal van de dakbedekking om uit te kiezen , elk met een eigen prijskaartje en voordelen. Dimensionale gordelroos zijn een vrij veel gebruikt product in moderne woningen , terwijl de metalen dakbedekking is er een die is begonnen met

Meer dan ooit